Ostalo

Ekskluzivno! Lidija Bačić proširila biznis: Dizajnirala je večernje haljine

Modna kreatorica Ivana Jurić ostvarila je sve modne snove Lidije Bačić.

Ana Miščević - RTL Exkluziv
22.11.2020 18:30

Usko, uže - Lidija Bačić . A takav kroj prenijela je Lille i na svoju kolekciju haljina. Da, da.. Ekskluzivno smo zavirili ne samo u skice, već u kreacije ove dizajnerice!

"Ja preferiram da se uvijek istaknu obline, ali je simpatično i lijepo da nešto onako lagano pada, a opet je vidljivo kad je netko zgodan", odmah na početku otkriva pjevačica.

I tako je iz prijateljstva nastala i ova suradnja. Modna kreatorica Ivana Jurić ostvarila je sve modne snove Lidije Bačić.

"Ja i ivana se poznajemo dugo, da ja sam kreirala, imala zamisli kako bi trebale izgledati, a Ivana je to lijepo nacrtala, ali zajedno smo donosile odluke o detaljčićima", otkriva Lile.

Tako su haljine proizašle iz Ivanina dizajn studija i Lidijine mašte - prilično seksi!

"Haljine ce biti za sve žene, bit će uskih modela i za obline, širi modeli, bokovi, za svakoga po nešto, na prvom mjestu cću ih ja nositi", poručuje Lidija.

Na listi kreatorskih želja imala je Lidija i traperice, no to će malo pričekati. Za desetak dana lansirat će prvu kolekciju haljina. Jer Lidija se odavno vodi za onom da treba isticati i glas i stas!

"A bože moj ako izgledaš dobro, normalno da ćeš to i pokazati", iskrena je u nastavku pjevačica.

"Pa uvijek sam ja imala guze... Kad sam bila mala, to mi je sestra onda pričala, kada sam već bila svjesnija sebe.. Uvijek si trčkarala ti, a iza tebe tvoj prčasta guza... Ili se rodiš s tim ili se ne rodiš s tim. Ali naravno, ja mislim da se i u teretani može to, ali ne baš skroz, ako je nisi imao niti ne možeš", poručuje Lidija te otkriva kako ona ne nosi nikakve umetke za guzu.

Zato bi Lidiija mogla nositi titulu najskuplje domaće guze... Amerika ima Jenifer Lopez, a osiguranje ove pozadine bilo bi još izdašnije!

"Ako gledamo svijet tamo su ogromne cifre, na koliko je ono J.Lo? Na milijun...E onda bih ja na dva!

Zna Lidija koliko vrijedi ovakva genetika. Baš kao i koliko znači istaknuti ženstvenost u pravoj haljini. Zato se ona pobrinula da kolekcija s njezinim imenom bude baš takva!