Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
čestitamo!

Ekskluzivno! Tihana Lazović za RTL.hr potvrdila da se udaje, a otkrila nam i čiju će vjenčanicu nositi

Tihana Lazović jedna je od najvažnijih glumica svoje generacije, no ne ide joj samo na poslovnom planu. Nakon tri godine sretne ljubavi, s glumcem Branislavom Trifunovićem sklopit će ovog vikenda i brak

Image
Barbara Marinović/ 19.8.2022. u 15:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedna od najvažnijih glumica svoje generacije, Zadranka Tihana Lazović, potvrdila je za RTL.hr da se ovog vikenda udaje za kolegu Branislava Trifunovića. Sretna glumica kratko nam je potvrdila sretnu vijest, a ekskluzivno nam je otkrila i čiju vjenčanicu će odjenuti na jedan od svojih najvažnijih dana. "Da, udajem se! Nosim divnu vjenčanicu koju je dizajnirala Lana Puljić", otkrila je Tihana. Takva suradnja i ne čudi, naime, Tihana je za Lanu odradila svojedobno i modnu kampanju kao njezino zaštitno lice te je Lanina muza godinama. Usto, dame su razvile i pravo prijateljstvo.

Branislav i Tihana će se, inače, vjenčati ovog vikenda u Novom Sadu gdje će se okupiti njihovi najbliži prijatelji, obitelj i kolege. Svi oni svjedoče o divnoj ljubavnoj priči koju Tihana i Branislav žive otkako su se upoznali. O njihovoj ljubavnoj vezi javnost je saznala u prosincu 2019. godine, kada su se pojavili na premijeri filma "Ajvar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Njihovoj velikoj ljubavi svjedoče i brojni im pratitelji na društvenim mrežama, a Tihana i Branislav u istoj zaista uživaju. Iako o detaljima svoje romanse ne govore javno, Trifunović i Lazović niti ne skrivaju koliko su sretni zajedno. Proteklog ljeta provodili su se i na predivnoj Korčuli, u Istri, Crnoj Gori… Bili sami ili u društvu prijatelja - glumački par pršti od pozitivne energije i sreće pa ne sumnjamo da će u takvom tonu proći i njihova svadba.

Tihana Lazović i Branislav Trifunović inače su i zvijezde sjajne serije 'Tajkun', koju možete gledati na PLAYU.

Upravo se čita

Image
ISKRENO O TOME

Znate li u kojem se sportu okušala Maja Ćustić? 'Ne bih više nikada, probala sam i previše je odricanja'

Image

Tajkun

triler serija
Srbija - 2020
Ponedjeljak - petak u večernjem terminu
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAO SCENARIJ IZ PORNO FILMA

Dino otkriva kakva je Vlatka u krevetu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba