Ostalo

Ella Dvornik jednom rečenicom opisala ono što je većini Zagrepčana noćas bilo u mislima

Brojni Zagrepčani nisu se dobro ili uopće naspavali noćas iz straha da se potres ne ponovi.

Tabloid.hr
23.03.2020 10:15

Iza brojnih Zagrepčana je neprospavana noć.

Nakon nemilih događaja koji su nas probudili prošle nedjelje, sinoć je rijetko tko mirno spavao u strahu da se potres ne ponovi, možda čak i onaj jači i razorniji.

Srećom, to se nije dogodilo, no mnogi su osjetili višestruko podrhtavanje tla zbog kojeg nisu previše spavali.

Među njima je bila i influencerica Ella Dvornik koja je uInstagram pričama odlično opisala osjećaj kojegje imala i većina njezinih sugrađana.

"Više od podrhtavanja tla me plaši zvuk koji dolazi netom prije, brrr", poručila je.

Podsjetimo, i tijekom nedjelje, Ella je sa 460 tisuća svojih obožavatelja dijelila što se događa u njezinoj glavi i malenoj obitelji.

"Ljudi nadam se da ste došli k sebi od ovog potresa ujutro. Tko bi rekao da par sekundi tako može utjecati na čovjeka? Mnogo nas se probudilo s potresom. Nisam bila sigurna jel sanjam ili je stvarnost? U koju sobu da otrčim prvo, šta da uzmem, kroz koja vrata da izađem", započela je te nastavila.

"Nismo bili ni sigurni što da radimo u toj situaciji, sjeli smo u auto i otišli na Zelengaj koji je bio pretrpan autima! Nije bilo mjesta di auto nije bio sparkiran. Nikad nisam takvo što doživjela. Mislim na sve kojima su imovine uništene i koji su ozljeđeni."

Ella Dvornik

(FOTO: Instagram)

"I dalje ne mogu vjerovati da je par sekundi sve to učinilo, uz sve što se dešava s virusom još i to! Valjda ćemo svi izaći iz 2020. kolko tolko normalni. Šaljem zagrljaje."

Ella je na Facebooku podijelila i grupu u kojoj svi zainteresirani mogu pomoći onima koji su nastradali ili trebaju bilo kakvu drugu pomoć nakon potresa.