Ostalo

Ella Dvornik ljutito se oglasila na Instagramu trudne Gigi Hadid: 'Objavljivanje takvih stvari trebalo bi...

Mediji ne prestaju brujati o trudnoći 25-godišnje manekenke Gigi Hadid, a na tu temu imala je nešto za reći i Ella Dvornik.

Tabloid.hr
01.05.2020 09:10

Ella Dvornik oglasila se na Instagram profilu slavnog supermodela Gigi Hadid .

Podsjetimo, 25-godišnja manekenka posljednjih je dana glavna vijest žutih stranica zbog trudnoće.

Ljepotica je navodno trudna već 5 mjeseci, a otac djeteta je njezin dugogodišnji partner, glazbenik Zayn Malik , s kojim vezu održava još od 2015. godine uz nekoliko prekida.

Naša poznata blogerica i influencerica Ella Dvornik imala je nešto za reći na tu temu.

"Mislim da je jako okrutno kako mediji oduzimaju objavu o trudnoći javnim osobama! To je tako osobna stvar i samo mama treba imati čast objaviti trudnoću kad bude spremna, kad je sigurna da je sve u redu i da je trudnoća zdrava. Objavljivanje takvih stvari trebalo bi biti nezakonito, a trudnoća bi se trebala tretirati kao medicinsko stanje. Svaka osoba treba imati pravo na radost da sama prva objavi tu vijest. Ne bi to trebali objaviti iz solidarnosti i poštovanja", napisala je Ella u komentaru ispod posljednje Gigine objave za slavni časopis Vogue .

Navodno Gigi očekuje djevojčicu, no neki su uvjereni kako čeka i blizance, jer je na nedavnoj proslavi rođendana na balonima imala roze i plave trakice.