Ostalo

Ella Dvornik obračunala se s hejterima: 'Trava je zelena tamo di ju zalijevate'

Ella Dvornik nedavno se podvrgnula još jednom estetskom zahvatu, ali ovaj put mnogi pratitelji komentirali su kako je pretjerala. No, ona im nije ostala dužna!

Tonia Malić
22.06.2022 18:00

Influencerica Ella Dvornik-Pearce nikada nije skrivala da je ljubiteljica estetskih zahvata, svojedobno se podvrgnula operaciji nosa i grudi, a često odlazi i na ''zatezanje'' lica, odnosno na botoks. I sada je objavila fotografiju na kojoj joj liječnik ubrizgava dozu botoksa uz kratki komentar: ''Bu bu bu botoks je tabu. Ja ga volim'. Potom je otkrila i razlog zbog kojeg ide na ovaj popularni tretman kojem ne mogu odoljeti brojne poznate osobe.

Izrezak.PNG

''Ono što mi je najbitnije je da imam i dalje prirodne mimike lica, ali da spriječim boranje koje bi kasnije 'morala' (čitaj htjela) puniti filerima. Prevencija je sve za one koji to žele, naravno'', dodala je influencerica. No, mnogi pratitelji smatraju kako je 30-godišnja Ella premlada za redoviti odlazak na botoks jer će joj, pišu, koža zbog toga još prije ostarjeti te će imati kontra-efekt. ''Bila si prirodna, a onda si odjednom pretjerala s operacijama. Molim te, prestani jer si premlada za takve gluposti'', samo su neki od komentara.

Ella Dvornik

Kako Ella nikome ne ostaje dužna odmah se obračunala s pratiteljicama koje smatraju da je premlada za takvu vrstu estetskog tretmana. ''Uživajte u životu žene. Trava je zelena tamo gdje ju zalijevate'', kratko je odbrusila hejtericama. Ipak, bilo je i onih koji su stali na njezinu stranu komentirajući kako svatko sa svojim tijelom ima pravo raditi ono što želi. ''Svi različito starimo prema tome nekome već botox treba u dvadesetima, a dok nekima tek u četrdesetima. Neki ga vole, neki ne vole. Neki trebaju botox zbog prekomjernog znojenja ili migrene koji je za to odličan. Moje tijelo, moj hram'', stoji u komentaru.