Play ponuda
Play ponuda
Moderna mama

Ella Dvornik: 'Odgoj ne može previše utjecati na Balie, Dvornik je Dvornik'

Naša poznata influencerica nedavno se odlučila na plastičnu operaciju nosa što su njezini pratitelji različito komentirali. Osvrće li se na komentare o izgledui majčinstvu? Otkrijte u nastavku

Marija Pajić/ 12.5.2019. u 18:30
Play ponuda

Jedna od naših najpoznatijih influencerica, Ella Dvornik, po novi je nos potegnula do Beograda, a njezinom odlukom na plastičnu operaciju mnogi su ostali iznenađeni. 

"Ja mislim da nitko ne bi ni primijetio da nisam rekla. Charles je isto bio u šoku", otkrila je Ella. No, kako i sama kaže: kad ako ne sad? Tako je odlučila otputovati kako bi riješila svoj nedostatak.  

"To su neke stvari o kojima konstantno razmišljaš. Ne brinu te, ali znaš bi ih riješio da možeš. Dokle god ne uspavaš nepoznatu osobu i operiraš joj nos, radi što hoćeš sa sobom", dodaje.

Ova mlada mama dugo nije radila što hoće. Njezin se svijet preokrenuo dolaskom male Balie. Pomalo šokantna je bila i promjena njezinog životnog stila. Egzotične destinacije zamijenila je pelenama. 

"U prvoj godini Balienog života posao mi je propatio jer nisam bila sigurna kako ću i što. Sad je okej, samo da ne ostanem trudna jer stvarno ne znam kako ću", priznaje Ella jer, sudeći po Instagramu, uz Balie su ruke pune posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ona je ipak prava Instagram zvijezda: "Ako je ne stavim na Instagram 10 dana, stižu prijeteće poruke." 

Jedno je sigurno - Ella je prava moderna mama. 

"Mislim da sam poprilično moderna mama.To dijete živi u mojoj kući pa sam si sama kriva za sve što bude, ali ja ću se potrudit. Ona već ima neki svoj karakter, tako da ni odgoj tu neće moći puno učiniti jer Dvornik je Dvornik."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
BRAVO

Kandidat iz 'Večere za 5 na selu' Danijeli Martinović napisao pjesmu, a ona mu se javila: 'Dragi Nikola, vi ste super'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Play ponuda

Više s weba