Play ponuda
Play ponuda
'Ako je vrijeme novac, ja sam zaista milijarder'

Ella Dvornik opisala kako joj je živjeti na selu: 'Nitko me ne gleda'

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 18.7.2021. u 14:00
Play ponuda

Ella Dvornik se sa suprugom Charlesom i kćerima preselila u Istru.
Influencerica je otkrila kako joj je živjeti na novoj lokaciji, a sve je opisala u Facebook statusu.

'Neki dan sam došla u Zagreb poslovno, i kaže mi suradnica iz Zagreba “Kako ti je sad u Istri? Nakon Zagreba? Bas si mislim kako si hrabra sto si se odselila u tak malo mjesto. Je l' te bilo strah je l' ti fali nešto?”I u tom trenu mi je prošlo sve kroz glavu', napisala je Ella i nastavila svoju priču.

'5 godina smo tražili kuću, od Kvarnera do kraja Istre. I nikad me nije bilo strah, do onog trena kad smo se trebali odseliti. Sve mi je prošlo kroz glavu, da li će mi faliti prijatelji, ubrzani način života, noćni život, opcije, mogućnosti. I kad me je to pitala shvatila sam da su moji strahovi bili bez pokrića. Živim u malom mjestu sa nešto vise od 1000 stanovnika. Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj vrt, svoj mir, a susjedi su za poželjet. Bezbroj ljudi mi je poželjelo dobrodošlicu, nitko me ne gleda ne odmjerava i ne osuđuje, svi prilaze sa smiješkom, ljubazni su, topli. I u ovom kratkom vremenu sam već upoznala hrpu super ljudi. Mjesta za izlazak je beskonačno, restorana, kafića... aerodroma vise nego sto mogu poželjet. Pljunem na Italiju s prozora', pohvalila se i nastavila o svojoj idili. 


'Pjevaju mi ptice, cvrčci, kristalno čisto nebo, vidim zvijezde, ima svakakvih kukaca, ali čak mi ni oni ne smetaju. Djeca ne da uživaju, nego žive život kakav im nisam mogla ni zamisliti. Ovdje vlada cisti hedonizam, čisto uživanje u postojanju, u življenju. Svako buđenje je nova avantura, i svaki san poseban užitak.Volim Zagreb, rodila sam se tamo, živjela sam u velikim gradovima Europe. Ali Istra... to je država za sebe.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

'Ovo malo mjesto u kojem živim i obitavam je prešlo sva moja očekivanja. Svaka kava ima bolji okus ujutro....i veliki grad mi nikad neće zamijeniti kvalitetu života i življenja koju imam ovdje.3 minute do dućana, 3 minute do poste, 2 minute do gradonačelnika, minuta i pol do 3 restorana, slastičarne i vrhunskog koktel bara, 37 sekundi do vrtića pješke... plaza di god se okrenem! Nisam sjela u auto osim kad sam morala u Zagreb.I stvarno mislim; Ako je vrijeme novac ja sam zaista milijarder.Podcijenila sam život na “selu”, ali mi je iznimno drago da sam sad dio njega', zaključila je influencerica.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ostavljaju svijeće

Evo kako izgleda rodna kuća Olivera Dragojevića: Ondje je odrastao, a danas je svakodnevno obilaze obožavatelji

Play ponuda

Više s weba