Ostalo

Ella Dvornik podijelila obiteljsku fotografiju s drugom kćerkicom i razniježila Instagram: 'Koliko...

Ella Dvornik i Charles Pearce postali su roditelji po drugi put krajem veljače.

Tabloid.hr
11.03.2020 09:25

Jedna od naših najpopularnijih blogerica i influencerica Ella Dvornik rodila je drugu kćer 20. veljače.

Time se pohvalila 4 dana kasnije na Instagramu.

"Tata Charles nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h čak 5 tjedana ranije. Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, al ja sam vam jako sretna sto vam napokon mogu svima reći bok", napisala je Ella u opisu fotografije na kojoj su ona, bebica i njezin suprug Charles Pearce u rodilištu.

Tada je otkrila i kako je drugoj kćerkici također dala zanimljivo ime, Lumi Wren , dok se prva kćerkica zove Balie Dee .

"Imali smo danas obiteljski photosession... Jedva čekam ostale fotke iz ovog sessiona. Nevjerojatno je kako bebači prespavaju sve, čak i kad su omotani ko burrito. Ostani nam takva Lumi", napisala je sada Ella pored crno-bijele fotografije sretnih roditelja s bebicom koju je objavila prošlog utorka na društvenim mrežama.

Kao uvijek, fotografija je izazvala brojne pozitivne reakcije, a obožavatelji su malenoj obitelji poručili kako su doista predivni.

Ipak, bilo je i onih koji su se pitali gdje je Balie, no vjerujemo kako ćemo malenu vidjeti na ostalim fotografijama koje će Ella sigurno podijeliti sa svojih 456 tisuća obožavatelja.