Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
odluku je donijela

Ella Dvornik uklanja tetovažu 'ružnu kao smrt': 'Neću vas lagati, bol je 10/10'

Influencerica Ella Dvornik skida tetovažu, trenutno ide na drugi tretman skidanja uratka kojim je svojedobno ukrasila svoja leđa

Image
Foto: Instagram
RTL.hr/ 28.9.2022. u 15:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ella Dvornik u procesu je skidanja tetovaže. Nakon prvog tretmana, na kojem je bila ljetos, otišla je i na drugi te se potom javila pratiteljima. Pokazala je kako cijeli proces izgleda, a otkrila je i zašto se na njega odlučila. "Idem na drugi tretman skidanja tetovaže. Nisam nikada stavila fotografiju kako izgleda sada nakon jednog tretmana pa, s obzirom na to da je relevantna tematika, stavit ću vam malo detaljnije kako je izgledala prije, kakav je proces, bol, trajanje, fotografije i videa", otkrila je Ella.

Image
Foto: Instagram Story
Image
Instagram Story

Pokazala je kako joj je izgledala tetovaža prije skidanja. " Crveno je okolo jer vam namažu kremom koja vam malo utrne područje i drži se nekih 15-ak minuta… Bol je 10/10, neću vam lagati pa da me tamo psujete kada budete skidali. Ovo je fotografija od danas ujutro. Kao što možete vidjeti, jako puno je otišlo s jednim tretmanom tako da je vrijedilo boli", istaknula je.

Kada su je pitali zašto se odlučila ukloniti tetovažu, Ella je jasno poručila: 'Ružna je kao smrt. Nema drugog razloga".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
jedva punoljetna britanka

Oralno zadovoljila 24 muškarca u manje od 2 minute!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba