Ostalo

Ella Dvornik zahvalila se na novim grudima: 'Dobar je dekolte, nema što, hvala Srbija!'

Influencerica Ella Dvornik Pearce pohvalila se vještinom iscrtavanja obrva, no rasprava je otišla u potpuno drugom smjeru

RTL.hr
26.11.2021 18:15

Influencerica Ella Dvornik Pearce nedavno je otkrila pratiteljima da je povećala grudi, a sada je izazvala i niz reakcija novom fotografijom, na kojoj je pozirala u majici dubljeg izreza. Iako joj to nije bila namjera jer se samo htjela pohvaliti da uči tehniku iscrtavanja obrva, Ella je izazvala niz reakcija. "Naravno! Umirit će me pogled u tvoj dekolte", glasio je jedan od komentara ispod njezine objave, na što je Ella odgovorila: 'Dobar je dekolte, nema što, hvala Srbija!".

Zahvalila se tako Ella ljudima koji stoje iza te njezine transformacije, a kojom je jako zadovoljna. Prije nešto više od mjesec dana Ella je progovorila o iskustvu povećavanja grudi. "Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je odgovaralo, pogotovo dok sam bila mlađa. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego ispumpavala mlijeko. Kad sam prestala s ispumpavanjem mlijeka, lijeva je ostala veća od desne. U lijevoj su mi se stvarale grudice i s vremenom mi je to počelo ići na živce. Razmišljala sam o transferu masti, no to nije najbolja opcija jer se proces treba ponavljati i kada sam došla na pregled, liječnik mi je rekao, ako želim vratiti simetriju grudi, da bih morala raditi kombinaciju implantanta i masti. Pristala sam na tu korekciju", ispričala je tada Ella.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Budući da se grozila situacije u kojoj bi liječnici pretjerali, blogerica je zahtijevala da sve izgleda umjereno. "Nisam osoba koja nosi dekolte, napravila sam ovu korekciju zbog sebe. Kad sam se prvi put vidjela nakon zahvata, ja sam se us*ala jer su grudi bile preogromne kad sam ih prvi put vidjela. Sada imam D košarice, nisam previše otišla u veličinu i više su dobile na masi od naprijed i sve je rađeno ispod mišića, a ta bol je usporediva s boli nakon carskog reza i ne bi mi palo na pamet više nikada ići na korekciju grudi. Nije ugodno i netko treba biti uz vas sedam dana da vam pomaže. Zahvat sam napravila u Srbiji u vrijeme kad sam radila korekciju nosa i sve skupa sam platila 4000 eura", ispričala je Ella.