Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GAY NI(JE) OK

Eltonova slika vrijeđa djecu?

Zaposlenici prodavaonice prekrili su lice Eltona Johna na časopisu koji je prikazivao njegovog muža i sina jer bi slika mogla uvrijediti djecu.

Image

elton john elton john

K. T./ 28.1.2011. u 8:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Časopis "US weekly" na naslovnoj je strani objavio fotografiju Eltona Johna i Davida Furnisha sa sinom Zacharyjem , kojeg su dobili uz pomoć surogat majke. Iako fotografija jednostavno prikazuje dvojicu muškaraca koji drže bebu, uprava prodavaonice "Harps" u Arkansasu procijenila je da bi slika mogla "uvrijediti djecu i mlade".

Elton je tako pokriven sivim kartonom na kojem piše "Obiteljski štit - zaštitimo naše mlađe kupce", a časopis su zaposleni umotali u zaštitnu foliju kako se neko od mlađih kupaca ne bi dosjetio skinuti karton i uzeti ga kako bi ga prelistao. Ova metoda inače se u američkim prodavaonicama koristi isključivo za pornografske časopise.

Fotografija prekrivenog Eltona obišla je Internet zahvaljujući Jennifer Huddleston iz Arkansasa, koja je aparatom zabilježila prekrivanje u "Harpsu" i postavila sliku na Twitter.

"Ovo sam upravo slikala u prodavaonici. Bila sam šokirana i zaprepaštena. Uprava mi je rekla da mora spriječiti da djeca ne vide fotografiju, jer se radi o gay obitelji", napisala je Huddleston koja je "tweetove" uputila na adrese aktivista za ljudska i prava homoseksualaca.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Velika ljubav

Zašto su prekinuli Iva Buzov i Vedran Ćorluka? Dvije priče kružile su tih dana, a samo jedno je sigurno

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba