Play ponuda
Play ponuda
BIG BROTHER

Ema drži svijeću Nemešu i Marijani

Prošli je tjedan zbog previše ogovaranja Dragana napustila Big Brother kuću, a ovaj tjedan će se sva ogovaranja preseliti u luksuznu kuću pošto su se stanari ponovno "spojili". Big Brother je u sklopu novog tjednog zadatka vezao stanare užetom.

RTL/ 18.4.2011. u 17:24
Play ponuda

Dragani gledatelji očito nisu skloni pa ni usprkos svojem atraktivnom izgledu, no ni on joj ovaj tjedan zbog pretjerane ljubavi prema tračanju nije pomogao te je napustila natjecanje.

Gledatelji Dragani očito nisu skloni, ali zato vole Soraju i njen dekolte, koji je u sinoćnjoj emisiji doživio pravi pravcati procvat i zbunio i voditeljicu Antoniju Blaće.

Sorajin dekolte je, skupa s ostalim smetlarima, preselio u glavnu kuću, isto kao i ogovaranja, koja Draganinim odlaskom iz kuće nisu stala.

S izljevima nježnosti nisu stali ni Nemeš i Marijana, iako će teško više uspjeti naći vremena nasamo za sebe. Naime, Big Brother je Emu i Nemeša vezao užetom!

Kako Nemeš i Marijana podnose to što im Ema drži svijeću i koliko je pikanterija izrodio novi dan u najpoznatijoj kući na Balkanu znamo samo mi. I sve ćemo vam po dobrom starom običaju otkriti večeras u 21 sat!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Slava im je udarila u glavu?

Milijuni su im izmaknuli 'za dlaku': Gdje su danas Alen Halilović, Ante Rukavina, Anas Sharbini...?

Play ponuda

Više s weba