Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nova ljubav?

Mnogi se pitaju! Ema Luketin krenula dalje nakon prekida s Jankom, ljubi li ponovno?

Obožavatelji zagrebačke influencerice pitaju se ljubi li njihova miljenica beogradskog fotografa Dušana Petrovića

Image
RTL.hr/ 28.6.2022. u 13:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Komentari na društvenim mrežama, nagađanja na forumima - je li zagrebačka influencerica Ema Luketin ušla u ljubavnu vezu sa slavnim beogradskim fotografom i influencerom Dušanom Petrovićem? Pitaju se to mnogi obožavatelji mlade Zagrepčanke koja je provela više tjedana na putovanju s ekipom influencera, a među kojima je bio i Dušan. Njihov odnos zaintrigirao je mnoge, iako ni on ni ona nisu dali do znanja da se među njima događa išta više od prijateljstva. Oboje su, s druge strane, priznali u jednom videu da su trenutno zaljubljeni. U koga - nisu otkrivali, no mnogi smatraju da su pri davanju tog odgovora mislili jedno na drugo.

Bilo kako bilo, ne otkrivaju ništa, a na društvenim mrežama nemaju zajedničkih fotografija. Vjerojatno dijelom i zbog toga što je Ema relativno nedavno prekinula četverogodišnju ljubavnu vezu s kolegom Jankom Janićem, s kojim je dvije godine i živjela. Nakon što su otišli na putovanje u Egipat s nizom influencera, a na kojem je bio i spomenuti Petrović, Janko i Ema objavili su da su prekinuli.

"Dragi moji ljudi, nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo zajedno. Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno. Privatne i poslovne stvari dovele su do odluke koja je kakva je, a ja ovim putem moram i želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve, ali sve najbolje u životu. Ema je osoba koja nijedne sekunde u ove četiri godine nije pokazala lošu namjeru niti se vodila nekom drugom emocijom osim čiste ljubav", rekao je nakon prekida Janko, a sličan oproštaj objavila je i Ema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba