Play ponuda
Play ponuda
BEZ STIHOVA O HOMOSEKSUALCIMA

Eminem cenzurira samog sebe

Na predstojećim koncertima po Velikoj Britaniji popularni bijeli reper iz svojih će pjesama izbaciti stihove u kojima se izruguje gayevima.

Image

Eminem Eminem

V.H./ 30.12.2009. u 10:44
Play ponuda

Najpopularniji bijeli reper našeg doba Eminem odlučio se na autocenzuru pa će na predstojećim britanskim nastupima iz svojih pjesama izbaciti sve stihove u kojima se izrugivao homoseksualcima.

Informacija je preplavila otočke medije koji se pozivaju na glasnogovornika jedne gay udruge. Isti smatra kako Eminem više nije sklon provokaciji i skandalima, zbog čega će u svakom slučaju željeti izbjeći prosvjede tamošnjih udruga za prava homoseksualaca.                            

U prilog njegovoj tezi ide i sad već legendarni nastup na dodjeli Grammyja tijekom kojeg je hiphoper znan i kao Slim Shady veliki hit "Stan" izveo u duetu s Eltonom Johnom. Tada su započeli veliko prijateljstvo koje je kulminiralo kada je britanski pop veteran pomagao Emu da pobijedi ovisnost o drogama.

Najveći od zasad potvrđenih koncerata po Britaniji Eminem će održati sljedećeg ljeta u sklopu Wireless festivala u Londonu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
FASCINANTNE SNIMKE

Uživajte u pogledu na Zemlju uživo iz svemira!

Play ponuda

Više s weba