Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Osam godina bez sime

Emotivna objava Nine Badrić rastužila obožavatelje: 'Voljeni moj tata...'

Prije točno osam godina pjevačica Nina Badrić ostala je bez oca, a sada je voljenom Simi posvetila emotivnu objavu

Image
T.M. / 23.8.2022. u 14:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za pjevačicu Ninu Badrić današnji dan posebno je emotivan, a razlog je godišnjica smrti njezinog voljenog tate Sime. U spomen na svog oca objavila je niz njegovih fotografija, a obožavatelje je posebno raznježila ona na kojoj zagrljeni poziraju. ''Nedostaješ u svemu… Tata 23.08.2014.-23.08.2022.'', napisala je Nina na svom Instagram profilu.

Inače, njezin otac preminuo je prije točno osam godina od posljedica srčanog udara. Na društvenim mrežama Nina mu često posvećuje emotivne stihove, a to je napravila i prošle godine na Dan očeva. ''Voljeni moj tata... Nedostaješ u svemu u svakom trenu i danu. Teško se i'tko može mjeriti s tobom'', napisala je tada popularna pjevačica. Da je bila jako vezana za svog oca nikada nije krila, a jedna od prvih izjava nakon njegove smrti bila je:

''Čvrsto vjerujem da je moj tata na boljem mjestu i da od sada u  životu imam najvećeg anđela koji će me paziti i čuvati. Ako bih vjerovala da je ovo jedini život, bila bih dosta neispunjena i nesretna osoba. Tješi me činjenica da je jedino sigurno kad se rodiš da ćeš i umrijeti. Smrt je sastavni dio života, jedino što je sigurno. Nikad ne možeš biti spreman za taj dan, nikada ne možeš biti veliki i odrastao za takav gubitak. Roditelj je roditelj. Jednostavno svako tko je prošao zna o čemu pričam. Samo se dogodi praznina za koju sumnjam da će ikada nestati. Moj tata želi da sam sretna i nasmijana. To su bile njegove želje za moj nedavni rođendan. Znam i da on ne želi da bilo tko plače i tuguje za njim, već da treba da se radujemo svakom trenutku i ja ću mu tu želju ispuniti''.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba