Ostalo

Emotivni Darijo Srna: 'U našim srcima odavno ste najveći i jedini pobjednici'

Danas će sve oči biti uprte u naše nogometaše koji će se boriti za veliku titulu svjetskog prvaka, a emotivnu poruku podrške poslao je i bivši kapetan naše repke.

Tabloid.hr
15.07.2018 14:06

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Darijo Srna ,družio se sinoć s našim nogometašima na večeri uoči velikog finala između Hrvatske i Francuske. Na Instagramu je objavio nekoliko fotografija s Vatrenima te napisao emotivnu poruku koja je dirnula navijače.

"Sretan sam što sam bio i ostao dio ove obitelji i ponosan što će vaša imena zauvijek ostati ispisana zlatnim slovima na ponos svome narodu i svojoj Domovini!" riječi su kojima je Darijo započeo svoje pismo Vatrenima.

"Hvala vam za ove nezaboravne dane , pamtit ćemo ih dok smo živi, proslavili ste Hrvatsku kao nitko nikad prije i učinili ste sve nas najsretnijim ljudima na svijetu! Sretno danas! I hvala na svemu u ime svih Vatrenih! Uz vas smo svim svojim srcem i dušom, ponovo svi kao jedan. Nastavite slijediti hrabro svoj put i nase zajedničke snove! Vjerujte da ste u našim srcima odavno najveći i jedini pobjednici! Najbolji od najboljih! Jednom Vatreni - uvijek Vatreni!", napisao je Srna.