Ostalo

VIDEO Emotivni ispraćaj čovjeka velikog glasa: Obitelj i prijatelji oprostili su se od Akija na Mirogoju

Aki Rahimovski preminuo je iznenada u subotu, 22. siječnja u slovenskom Novom Mestu

L.K.
27.01.2022 14:42

Legendarni glazbenik Aki Rahimovski danas se ispraćana zagrebačkom Mirogoju. Brojni prijatelji, kolege i obitelj okupili su se kako bi frontmana Parnog valjka ispratili na vječni počinak.

"Tužna je naša ulica otkad nisi tu... Jer tužnu pjesmu pjevaju oni što ostaju", piše uz Akijevu fotografiju.Riječ je o stihovima iz pjesme Parnog Valjka, 'Moja je pjesma lagana'.

Među brojnim ljudima koji su stigli ispratiti Akija, bili su i Husein Hasanefendić Hus , Gibonni , Nikša Bratoš , Ivana Plechinger , Jurica Pađen , Edvin Softić , Dino Jelusić , Neno Belan , Tina Kresnik i mnogi drugi...

(VIDEO: Igor Soban/PIXSELL)

Zbog aktualne epidemiološke situacije Akijevom sprovodu nisu mogli nazočiti brojni njegovi obožavatelji. U ponedjeljak su članovi benda pozvali sve obožavatelje Parnog valjka da Akiju odaju počast kraj Zdenka života, ispred HNK u Zagrebu. Hus i prijatelji ondje su postavili Akijevu fotografiju, ispred koje su brojni Zagrepčani ostavili cvijeće, svijeće i poruke za pokojnog glazbenika. Od Akija su se oprostili i u Skoplju te Sloveniji.

Aki Rahimovski preminuo je iznenada u subotu, 22. siječnja, u slovenskom Novom Mestu. Iza sebe je ostavio troje djece, životnu partnericu, prijatelje i nevjerojatan broj obožavatelja u cijeloj regiji.

Pročitajte još
Emotivni ispraćaj čovjeka velikog glasa: Obitelj i prijatelji opraštaju se od Akija na Mirogoju