Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'TREBAŠ LI ME'

Mladi glazbenici Matija Cvek i Eni Jurišić o velikom uspjehu: 'Potičemo Vjeku i Niku da nam uzvrate istom mjerom'

Već godinama se druže, a prijateljstvo je sada kulminiralo u hvalevrijednu glazbenu suradnju. 'Trebaš li me' je vani, a Matija i Eni javili su nam se s dojmovima

Image
Foto: Menart
RTL.HR/ 28.1.2022. u 16:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

- Ovo su reakcije kojima smo se nadali, ali ih nismo očekivali u ovakom intenzitetu. Čarolija se dogodila i sad uživamo na ovom valu lijepih povratnih informacija - rekli su glazbenici Eni Jurišić i Matija Cvek. Već drugi dan nakon objavljivanja njihove balade 'Trebaš li me' osvojili su trending na YouTubeu te zauzeli prvo mjesto.

S dvojcem smo popričali o suradnji, kako se na njihovoj novoj pjesmi našao autor i izvođač Z++, i što kažu 'bolje' polovice, Matijina djevojka i glazbenica Nika Turković i Enin zaručnik i glazbenik Vjekoslav Ključarić

"Matijin prvi demo smo pretočili u duet i dvoglas koji danas slušamo, nakon toga je Z++ zalijepio svoju čaroliju. Prilično je brzo i bezbolno tekao sam proces nastajanja singla", rekli su za RTL.hr. Autor teksta i glazbe je Matija Cvek, a produkciju potpisuje Z++.

"On je jedan od najtalentiranijih glazbenika i producenata ovog novog vala izvođača, bilo je logično da pokušamo raditi s najboljim ako želimo iskorak u nešto nama nepoznatno. Pokazalo se kao pun pogodak", rekli su. 

Za spot je zaslužan trojac u sastavu Benjamina StrikeaLuke Vidovića i Sandra Sklepića čiji je rad oduševio Eni i Matiju koji su zadovoljni estetikom, bojama i kompletnom vibrom spota za koju smatraju da se idealno nadopunjava s pjesmom.

Kao i većini glazbenika, i njima je trenutačno zatišje što se tiče nastupa, no to ne znači da svoju kreativu ne mogu iskoristiti u nekim drugim sferama. Pitali smo ih i postoji li mogućnost da se Vjeko i Nika spoje u smislu dueta, a njih dvoje su odgovorili: "Mi ih potičemo da nam uzvrate istom mjerom". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba