Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
popularni glumac u novoj ulozi

Enis Bešlagić voditelj novog RTL-ova showa 'Superpar'

Koliko poznajete osobu s kojom ste u vezi i jeste li se spremni kladiti u svoju ljubav pokazat će novi RTL-ov reality show 'Superpar'

Image
Foto: RTL
Tabloid.hr/ 5.2.2019. u 16:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U čak osam inačica diljem svijeta, prema licenciji showa 'Power Couple', izraelske producentske kuće Dori Media, u Hrvatskoj će ga voditi popularni glumac Enis Bešlagić!

Enis se osim kazališta, filma i humorističnih serija izvrsno snašao i u poduzetničkim vodama te se može pohvaliti proizvodnjom čokolade. Zbog britkog humora i pozitivnog stava, obožavaju ga gledatelji diljem regije, a šarmantni glumac otkrio je zbog čega ga toliko veseli novi show, koji je u eteru zaživio od 2014. godine i brzo stekao popularnost.

"Show 'Superpar' jedna je pozitivna, duhovita i zabavna priča, a bavit će se parovima koji su već dugo u vezi i njihovom spremnošću da učine sve i žrtvuju se jedno za drugo. Zato sam objeručke prihvatio taj poziv i baš se radujem početku snimanja", otkrio je Enis te najavljuje ludu zabavu za one od sedam do 77 godina, pa i više!

Novi RTL-ov show stavlja pred parove zabavne i uzbudljive izazove u kojima će se bolje upoznati, zbližiti, a ponekad možda i porječkati, no na kraju će to iskustvo pobjednicima donijeti pozamašan novčani iznos za koji su se sami izborili. Uz naglašene emocije, neće nedostajati i humora za što će se pobrinuti Enis koji ističe kako svoje pojavljivanje na televiziji ponajprije bira zbog ljudi i dobre atmosfere na snimanju.

"Naši kandidati trebali bi biti super likovi; pozitivni, veseli, tolerantni, zabavni i, naravno, da uživaju u showu jer će i to utjecati na njihov uspjeh. A koliko se zapravo trebaju poznavati, pokazat će se tijekom emisije jer ima tu mnogo izazova i iznenađenja", rekao je budući voditelj dodajući da će se mnogi gledatelji zasigurno moći poistovjetiti s kandidatima.

Svi oni koji misle da mogu 'unovčiti' svoju ljubavnu vezu jer dovoljno dobro poznaju svojeg partnera/icu još kratko se mogu prijaviti na broj telefona 060/501-554 (3,45kn/min za fiksnu mrežu i 4,78 kn/min za mobilne mreže) ili putem internetske stranice www.rtl.hr/prijave.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Božo Pavlić: 'Još u pubertetu sam shvatio tko sam, a dečko i obitelj su moja najveća podrška'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba