Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ostvario puno pravo na potporu

Estrada miruje, pa ni on nema posla: Marko Grubnić zatražio pomoć države, jer mu pate prihodi

Svi zainteresirani trebali su dokazati da im je prihod pao za više od 20 posto u odnosu na prošlu godinu kako bi dobili pomoć države.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 26.4.2020. u 9:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Idućeg ponedjeljka bit će objavljena lista svih tvrtki koje su od države tražile pomoć za isplatu minimalca.

Među njima su i neka domaća imena, među kojima se prošlog tjedna spominjala i Severina, no njezin PR tim oštro je demantirao takve napise.

"Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki 'Dobrodošao u klub', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv", stajalo je u priopćenju.

>> Severinin PR tim oglasio se nakon članka da je Severina tražila pomoć države za isplatu plaća

Pomoć je zatražio i Jacques Houdek koji je sam otkrio kako je jednokratno dobio 5000 kuna, ali i njegov kolega Mladen Burnać.

>> Dosta mu je laži: Jacques Houdek otkrio točan iznos novčane pomoći za najugroženije koju je dobio

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako prenosi 24 sata,zahtjev je predao i stilist Marko Grubnić koji surađuje s  brojnim estradnim zvijezdama, a kako one sada "miruju", posla nema.

"S obzirom na to da sam građanin Republike Hrvatske, uredno i redovito plaćam sve doprinose, davanja i poreze sukladno propisanom zakonu... Zbog situacije s virusom Covid-19 u kojoj je stalo sve poslovanje, kako u Hrvatskoj, tako i u cijelom svijetu, i sam sam se našao u okolnostima zbog kojih moj posao, a samim time i prihodi trpe. Upravo zbog toga, a imajući na umu gore navedeno obrazloženje, ostvario sam puno pravo na mjere potpore koje je Vlada Republike Hrvatske omogućila svim poduzetnicima i obrtnicima tijekom ove krize", istaknuo je Grubnić, a tko zna kada će država odobriti razna društvena zbivanja od kojih su Marko i drugi živjeli.

Šuška se o još nekim imenima na ovom popisu, no pričekajmo do sutra kada će sve biti crno na bijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
GLEDAJTE NA RTL-U I PLAYU

Zoran je Nikolini zamjerio dekoraciju stola i dao joj ocjenu sedam: Što mislite, treba li to utjecati na ocjenu?

Dalmatinski pjevač Mladen Grdović nedavno se obrušio na svoje kolege koji su tražili pomoć, a svojim je statusom na Facebooku oduševio obožavatelje i širu javnost.

>> Mladen Grdović obrušio se na kolege glazbenike koji traže minimalac od države, njegov status na Facebooku izazvao divljenje

"Evo vidim da se toliko njih prijavilo kao samostalni umjetnici... To imam i ja pravo, pa nek ide za djecu s potrebama u razvoju", napisao je Grdović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
malo 'ubio oko'

Zaspao u parlamentu: 'Đe me nađe, ja taman se uspav'o!'

shimmer fallback
TKO SE ZADNJI SMIJE, NAJSLAĐE SE SMIJE

Najsmješniji foto robot u povijesti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba