Ostalo

Estradni stručnjaci o Frankinom nastupu: 'Nije bila dovoljno 'crazy', pošaljimo Maju Šuput'

Naša Franka se, na žalost, nije uspjela plasirati u finale 63. Eurosonga

Tabloid.hr
09.05.2018 10:38

Nakon što se naša predstavnica Franka Batelić nije uspjela plasirati u finale 63. Eurosonga, mnogi su na društvenim mrežama prokomentirali njezin nastup.

Menadžer Vedran Strukar smatra da Franka nije bila dovoljno 'crazy', a ima i prijedlog za iduću godinu.

"Lijepa Franka evidentno nije bila dovoljno crazy' za ovogodišnji Eurosong. Žao mi je jer doista smatram kako su i ona i njezin tim svi odreda vrhunski profesionalci u svom poslu. Zato dogodine, kako bi nam osvjetlao obraz, HRT na Eurosong treba poslati Maju Šuput ! Ona je trenutno najkompletniji hrvatski izvođač spreman za takve izazove... Kad već ne žele poslušati neke kreativnije i provokativnije prijedloge, mislim da je Maja Šuput apsolutno najbolje rješenje", napisao je na Facebooku.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Menadžer Zoran Škugor smatra da 'naši kompozitori u zadnje vrijeme nemaju sreće'.

"Dva puta nam radili stranci i ušli u finale", napisao je Škugor na svom profilu. Na njegov post nadovezao se Tony Cetinski koji mu je poručio: "Nigdje melodije dragi, nigdje!".

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Podsjetimo, u prvom polufinalu Eurosonga koji se održava u Lisabonu predstavilo se 19 zemalja, a samo deset se plasiralo u finale. To su: Austrija, Estonija, Cipar, Litva, Izrael, Češka, Bugarska, Albanija, Finska i Irska .


Pročitajte još: