Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ODA ŽENI

ETHER predstavlja novi emotivni singl 'Sama'

Pjesma pjevačice ETHER ponajprije govori o ženi koja prolazi isti put, isti osjećaj i istu borbu

Image
Foto: Promo
L. K./ 22.8.2022. u 13:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon upečatljivog prvog samostalnog singla 'Nemoj disati', pjevačica ETHER predstavlja novu pjesmu 'Sama'. Emotivni singl korak je dalje u glazbenom putu Nikol Ćaćić, svima dobro poznate vokalistice benda NLV. Kako je već i ranije istaknula, kombinacijom zvukova nastoji prići bliže ideji svojega porijekla, a svojim slušateljima otkriva dio po dio sebe.

"Osjećaj usamljenosti je vjerojatno najveći strah koji imam. S njim se borim većinu svog odrasloga života. Pjesma 'Sama' je oda ženi koja prolazi isti put, isti osjećaj i istu borbu. Jer ako sama sebe ne možeš izvući iz tantruma bijega od same sebe, ne može te nitko izvući", kaže Nikol.

Tekst pjesme potpisuje upravo Nikol, dok je na glazbi radila skupa s Lukom Vidovićem, koji potpisuje produkciju, miks i master snimke. Neva Baričić pridružila im se na violončelu, a skupa s Lukom Vidovićem i Ivanom Perkovićem pjeva i back vokale.

ETHER je samostalni projekt pjevačice Nikol, koja je prva glazbena iskustva na pozornici stekla s tek 12 godina. Svoje prve pjesme na engleskom jeziku piše i sklada s 15 godina, a par godina kasnije zajedno s Lukom Šipetićem i Vedranom Grubićem pokreće hvaljeni projekt NLV.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

ETHER krajem ove godine priprema i album prvijenac pod etiketom Basic & Rough, a pjesmu 'Sama' možete poslušati na svim digitalnim servisima.

Image
Foto: Promo
Image
Promo
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba