Ostalo

Euforija ne posustaje! Iris Livaja obračunala se s kritičarima: 'Mi nikada ne kasnimo, samo vi negdje žurite'

Iris i Marko Livaja znaju kako proslaviti Hajdukov trijumf, a da sreći nema kraja, i dalje se vidi i na njihovim društvenim mrežama

Antonija Šipušić
27.05.2022 17:15

Možda kasnimo, čujem neke komentare. Mi nikada ne kasnimo, samo vi negdje žurite. Hajduk živi vječno, idemo dalje još jači. Cili Split poludi. Hvala ti ljubavi Marko Livaja, hvala cijeloj momčadi, cijelom Hajduku", napisala je Iris Livaja , još vidno euforična zbog Hajdukova osvajanja Kupa. Da je najvjernija Hajdukova navijača, prvenstveno zbog svoga supruga koji je prošle godine prelomio i s obitelji odlučio ostati u Splitu, dokazala je već nebrojeno puta. Vjetar je u leđa kakav bi svaki sportaš poželio, a postala je i miljenica Torcide. Nekoliko sati nakon pobjede podijelila je na društvenim mrežama i fotografiju sa suprugom, a njih dvoje su pred punim Poljudom zajedno pridržali dugoiščekivani trofej.

Na Instagramu je objavila i snimku na kojoj pjeva Mišin hit "Ja ne mogu drugo nego da ga volin". Nosila je Hajdukovu majicu i poručila svima: 'Hvala vam. Bravo, ljubavi". Supruga je iznenadila i u svlačionici pa ga je tamo zagrlila i poljubila. Podsjetimo, Hajduk je pobjedom protiv Rijeke osvojio Kup pred prepunim Poljudom, a među poznatim imenima koji su ih bodrili bio je i Mišo Kovač, autor najnovije Hajdukove himne.


Bračna i sportska idila

Početkom svibnja Livaja i Iris vjenčali su se u Splitu nakon osam godina veze, a zajedno imaju petogodišnju kćer Elizabetu i jednoipolgodišnjeg sina Lorenza. Iris je od supruga starija 14 godina, no čini se da ta razlika paru nikada nije bila problem. Dapače, od kada ima Irisin vjetar u leđa, Livaja se prometnuo u najznačajnijeg Hajdukova igrača. Kum mu je bio prijatelj iz djetinjstva, dok je Irisina kuma bila Lana Pavić, prijateljica iz manekenskih dana. Nekoliko dana nakon svadbe upisali su svoja imena u navijački park Za sva vrimena", a tada je Iris pričala koliko joj znači podrška koju imaju sa svih strana.

Definitivno svaka odluka koja je donesena je odluka moga supruga, a ja ga u tome mogu samo podržati. Kada smo započeli s pričom o povratku ovdje bila sam trudna, i bila je ta situacija s koronom te moram priznati kako me je bilo strah. U jednom trenutku on mi je rekao da će sve biti dobro i da se ne brinem. Da budem mirna i u principu kada smo došli, dogovor je bio da dođemo na tri mjeseca. Odradio ih je i to je stvarno bilo dobro, kako mu je rekla i njegova intuicija. Poslije se to tako odigralo da ja u niti jednom trenutku nisam stigla razmišljati", rekla je Iris.