Play ponuda
Play ponuda
PLOVE JADRANOM

Evo još jedne potvrde veze: Kaja Vidmar zabavlja se s Vrsaljkovom mamom i šogoricom Meri na luksuznoj jahti

S Meri Rašin, djevojkom Maria Vrsaljka te s majkom hrvatskog nogometnog reprezentativca, uživala je slovenska manekenka Kaja Vidmar. Provodom na jahti pohvalila se na Instagramu

Image
A.Š./ 23.6.2022. u 9:48
Play ponuda

Nakon što su se zajedno pojavili na zadarskom vjenčanju kolege iz reprezentacije Dominika Livakovića i njegove Helene Matić te nakon što je Kaja Vidmar na Instagramu objavila crtež sa siluetom muškarca nalik Šimi Vrsaljku, sada su još jednom potvrdili kako su sva šuškanja koja su kolala proteklih mjeseci zasigurno istinita. Slovenska manekenka i vlasnica brenda s nakitom objavila je fotografije s jahte gdje je bila u društvu šogorice Meri Rašin, inače djevojke Vrsaljkova brata Maria, a u ženskom je društvu bila i njihova majka Branka. Djevojke su pozirale za Instagram, a Kaja je to požurila objaviti.

Za uživanje Jadranskom obalom na jahti je odjenula bež pletenu haljinu, a ostale dame plijenile su pozornost u crnim, bijelim te smeđim kreacijama.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/dcae9d52-f2c6-11ec-83c5-9a19fc08c0d4/original

Izvor: Instagram

Dok su dugo vremena očito vezu održavali u tajnosti, vjerojatno su oboje zaključili kako to više nema smisla. Pretpostavlja se kako je Šime Vrsaljko već oženio slovensku manekenku jer oboje na prstenjacima imaju zlatne prstene, no nitko od njih se još nije izjasnio oko te informacije. Prije nego što je rodila djevojčicu, prsten na fotografijama na društvenim mrežama nije bio vidljiv, no na posljednjih nekoliko ga nimalo ne skriva, kao ni sreću zbog dolaska prinove.

O ljubavi slovenske manekenke i Šime Vrsaljka prvi je ekskluzivno izvijestio RTL Exkluziv. Tada je Kaja bila u visokom stupnju trudnoće, a počeli su je tada pratiti i tračevi da je otac njezine djevojčice upravo Šime. Priče su potaknuli i ponekim fotografijama na Instagramu, ali i činjenicom da se baš u znakovito vrijeme Kaja preselila iz Slovenije u Madrid, gdje je Vrsaljko igra klupski nogomet.

Image

Čime je navodno osvojila Vrsaljka? Kaja Vidmar osvaja prirodnom ljepotom

Fotogalerija
Image

Čime je navodno osvojila Vrsaljka? Kaja Vidmar osvaja prirodnom ljepotom

Fotogalerija
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
uspješna mlada žena

Bobanova nova djevojka u tišini povukla zanimljiv potez! Zgodna Marijana ima jednu novost

Play ponuda

Više s weba