Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
savjeti za odabir partnera

Evo kako ćete saznati ima li vaša veza budućnost!

Mnogi se neprestano pitaju jesu li pronašli svoju srodnu dušu iako su u vezama. Ovdje je nekoliko savjeta koji vas mogu dovesti do odgovora!

Image
Foto: Photos.com
RTL/ 5.1.2014. u 14:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako se pitate jeste li u pravom odnosu i ima li vaša veza budućnost, ovdje je nekoliko savjeta koji bi vas mogli odvesti do odgovora.

Osim toga da ste kompatibilni u mnogo stvari, trebate promisliti možete li lako pronaći temu za razgovor s partnerom ili parnericom. Lakoća komuniciranja je preduvjet za uživanje u zajedničkom vremenu. Ukoliko vam je dosadno slušati vašu drugu polovici dok priča o svom poslu, problemima ili željama, znak je da nešto ne štima u vašem odnosu.

Odaberite nekog s kim imate mnogo zajedničkih interesa. Ne zaboravite da vaši interesi ne moraju biti isti, ali neki od njih se svakako moraju poklapati.

Ako niste intelektualno kompatibilni, može doći do do dugoročnih problema u planiranju zajedničke budućnosti.

Ne možete provesti život s nekim tko ne poštuje vas, vaše snove, ciljeve i vašu osobnost. Odaberite nekog ko će vas prihvatiti i poštovati do kraja života.

Povjerenje je iznimno bitno. Sumnje i paranoja nisu zdrave ni u jednom odnosu, a pogotovo ne u ljubavnoj vezi.

Budite s osobom s kojom želite provoditi vrijeme. Ako ne može proći dan da ne pomislite ili ne čujete svoju odabranicu ili odabranika, to je dobar znak da će se ljubav rasplamsati.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SAZNALI SMO IZ PRVE RUKE

Sjećate se Dolores? 90-ih je bila neizostavno ime fešti, a onda je nestala: Gdje se skrivala?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba