Ostalo

Evo kako je poznati komičar 'ispreskakao' neponovljivog Ćiru

Ćiru Blaževića uvijek volimo i slušati i gledati. Pogotovo danas kad ga je ekipa znana kao 'U zdrav mozak' pošteno ispreskakala. Gospodin Ćiro pretvorio se u kočijaša. Sklonite nejaku čeljad ili im barem začepite uši.

RTL
26.03.2014 18:08

Ćiru Blažević uvijek volimo i slušati i gledati. Pogotovo danas kad ga je ekipa znana kao "U zdrav mozak" pošteno ispreskakala. Gospodin Ćiro pretvorio se u kočijaša. Sklonite nejaku čeljad ili im barem začepite uši.

Davor Jurkotić nazvao je 'trenera svih trenera' i predstavio se kao novinar koji je maloprije bio na presici na kojoj je, tobože, Zdravko Mamić rekao kako " Šimiću , Mariću i ostalima samo nedostaje dementni Ćiro da unište svetinju koju je stvorio".

Isprva, Blažević nije htio komentirati, no kasnije ga je Jurkotić "bocnuo" pa je Ćiro doslovno poludio. Nakon izgovorenih riječi koje ovdje nećemo ponavljati, legendarni trener poklopio je slušalicu, no Jurkotić na tome nije stao.

Odmah ga je ponovno nazvao i predstavio se kao novinar slovenskih novina, na što je Ćiro odmah poludio. Ovoga puta Jurkotić ga nije dodatno provocirao, već mu je priznao da se radi o šali.

U videoprilogu pogledajte legendarnu spačku na račun još legendarnijeg Ćire.