Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'U zdrav mozak' za pamćenje

Evo kako je poznati komičar 'ispreskakao' neponovljivog Ćiru

Ćiru Blaževića uvijek volimo i slušati i gledati. Pogotovo danas kad ga je ekipa znana kao 'U zdrav mozak' pošteno ispreskakala. Gospodin Ćiro pretvorio se u kočijaša. Sklonite nejaku čeljad ili im barem začepite uši.

RTL/ 26.3.2014. u 18:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ĆiruBlažević uvijek volimo i slušati i gledati. Pogotovo danas kad ga je ekipa znana kao "U zdrav mozak" pošteno ispreskakala. Gospodin Ćiro pretvorio se u kočijaša. Sklonite nejaku čeljad ili im barem začepite uši.

DavorJurkotić nazvao je 'trenera svih trenera' i predstavio se kao novinar koji je maloprije bio na presici na kojoj je, tobože, ZdravkoMamić rekao kako "Šimiću, Mariću i ostalima samo nedostaje dementni Ćiro da unište svetinju koju je stvorio".

Isprva, Blažević nije htio komentirati, no kasnije ga je Jurkotić "bocnuo" pa je Ćiro doslovno poludio. Nakon izgovorenih riječi koje ovdje nećemo ponavljati, legendarni trener poklopio je slušalicu, no Jurkotić na tome nije stao.

Odmah ga je ponovno nazvao i predstavio se kao novinar slovenskih novina, na što je Ćiro odmah poludio. Ovoga puta Jurkotić ga nije dodatno provocirao, već mu je priznao da se radi o šali.

U videoprilogu pogledajte legendarnu spačku na račun još legendarnijeg Ćire.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba