Ostalo

Evo kako vas photoshop može pretvoriti u Beyonce!

Trenerica Melanie Ventura istaknula je kako je cilj njezinog posta bio upozoriti na trikove marketinške industrije koja vješto manipulira ljudima uvjeravajući ih da 'pomoću nevjerojatne dijete za dva tjedna mogu izgledati kao osoba s reklame'.

RTL
02.09.2013 09:31

Australka Melanie Ventura odlučila je na svom blogu otkriti tajnu kako se u samo 15 minuta transformirati od 'obične' djevojke u atraktivnu ljepoticu.

Ova trenerica je prvotno sebe fotografirala poslije obilnog doručka i u preuskim gaćicama. Kosa joj je na toj fotki bila skupljena, a njeno držanje nepravilno.

I sada se sigurno pitate kako se ta neugledna djevojka transformirala u ovu zanosnu ženu na lijevoj fotografiji. Vjerovali ili ne, za to vam treba samo 15 minuta.

Melanie se prvo presvukla u šire i udobnije crne gaćice, zatim je stavila ekstenzije te nanijela puder i rumenilo na lice. Uspravila se, uvukla trbuh, napravila raskorak i stavila ruku na bok i voilà.

Osim toga, na drugoj fotografiji je koristila filter jer, kako sama kaže, 'sve bolje izgleda s filterom'.

"Ne dopustite da vas časopisi zavaraju. Nikada nećete vidjeti gomilu fotografija na kojima zvijezde izgledaju očajno. Photoshop i svinju može pretvoriti u Beyonce", zaključila je.

Također je istaknula kako je cilj ovog njenog posta bio upozoriti na trikove marketinške industrije koja vješto manipulira ljudima uvjeravajući ih da 'pomoću nevjerojatne dijete za dva tjedna mogu izgledati kao osoba s reklame'.

Melanie naglašava kako za stvarne i dugoročne rezultate mogu biti zaslužni tek višemjesečni treninzi i strogo odricanje.