Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
službeno

Evo što je značila misteriozna izjava na koncertu: Sud odlučio vratiti dijete Severini

Službenu izjavu dao je njezin odvjetnik Mate Matić

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 30.8.2021. u 16:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Severina je u nedjelju u uvali Luštica u Crnoj Gori održala koncert, a upravo je tamo svojim obožavateljima odlučila reći veoma važne vijesti iz privatnog života. 

>>'Vratilo se dite doma!': Severina ovom rečenicom bacila obožavatelje u razmišljanje

Najprije je najavila pjesmu "Rođeno moje" koju je posvetila svim majkama, a onda se obratila publici. "Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem", rekla je Severina, a svi su odmah pomislili da je došlo do promjene u presudi kada je njezino skrbništvo nad sinom Aleksandrom u pitanju. 

I jeste tako, piše N1

“Županijski sud u Splitu odlučio je vratiti dijete Severini. Odluka je da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom, odnosno da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem. Vidjet ćemo hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje”, rekao je Severinin odvjetnik Mate Matić za N1 dodajući da na ovu odluku nema žalbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

“Ali naknadno ćemo se boriti da Severina dobije puno skrbništvo nad djetetom. Čim je odluka da roditelji jednako vrijeme provode s djetetom smatra se da je dijete vraćeno majci. Mislimo da smo sada dobili ono što je bilo moguće i to je jako dobra vijest”, kaže.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
uspješni model

U koži od glave do pete: Nakon nedavne privatne drame, mlađahna supruga Borisa Novkovića zvijezda je modne kampanje

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba