Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEOBIČNI SUPRUŽNICI

Evo zašto ovaj bračni par zbunjuje sve oko sebe!

Zadarsko-australski bračni par već 31 godinu nosi isto ime i prezime. Život im je prepun birokratkih zavrzlama koje nekad poprimaju bizarne razmjere, pa su ih u Australiji, radi lakšeg raspoznavanja, nazvali Johnny 1 i Johnny 2.

RTL/ 27.7.2012. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ja sam IvicaKnežević... I ja sam IvicaKnežević!"

Ne bi bilo toliko neobično što gospođa Ivica ima muško ime da nije sudbina htjela da se uda za gospodina Ivicu. Ovaj bračni par zadarskih Australaca već 31 godinu nosi isto ime i prezime. Zafrkancija na račun bračnih imenjaka počela je već na vjenčanju.

I tada je krenulo - s kim god da se upoznaju svima je nad glavama sto upitnika.

"Nije im jasno jer obično je Ivica muško ime. No, i mi smo se već navikli i volimo to", govori gospodin Ivica.

Oni se jesu naviknuli, ali australska administracija ponekad je na sto muka. Tako su jednom povrat poreza jednostavno poslali na ime Ivica Knežević.

Susjedi u Australiji imenjačku dilemu rješili su jednostavno - rednim brojevima, pa su Kneževići tako postali Jhonny 1 i Jhonny 2.

Više zafrkancije, kažu, dožive u Hrvatskoj. Gospodin Ivica zna da svaki dolazak iz Australije znači da će carinici za njegovu Ivicu pokazati posebno zanimanje.  

Da bi situacija bila još smješnija gospođa Ivica ima sestru Maricu. A upravo su joj Ivica i Marica najdraža bajka. Odmah nakon one o Ivici i Ivici koji su živjeli sretno do kraja života.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA MODNE PISTE

Sjećate se nje? Tihana Zrnić dugo je izbivala iz javnosti, razlog je i ljubavni život, a sad se vratila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba