Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ljubomora na internetu

Facebook uhođenje: Gdje je granica između znatiželje i vrebanja?

Koliko Facebook pomaže, a koliko odmaže novim vezama? Je li uopće zdravo proučavati profile svojih bivših i gdje je granica između znatiželje i vrebanja, doznajte u prilogu!

RTL/ 26.10.2012. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Koliko Facebook pomaže, a koliko odmaže novim vezama,? Je li uopće zdravo proučavati profile svojih bivših i gdje je granica između znatiželje i vrebanja, doznajte u prilogu!

Bolesna ljubomora može razoriti svaku vezu. Prva pomisao, od takvog partnera treba što prije pobjeći. Ali, on nije spreman to prihvatiti. Nastavlja uhoditi, a današnje doba je kao stvoreno za to. Dovoljno je dohvatiti se njezinog ili njegovog Facebook profila i opsesivna drama počinje.

Posljednje istraživanje kaže kako čak 90 posto bivših svoje nepreboljene ljubavi prati preko ove društvene mreže. Sve dok je u granicama normale, ništa čudno niti za zamjeriti.

Nakon prekida veze potreban je proces tugovanja. Tako je oduvijek bilo i uvijek će biti, poručuju psihijatri. Međutim, kada to tugovanje počinje utjecati na život bivšeg ili bivše, onda imamo problem.

"Ako bi takvi ulasci u nečiji prostor bili bez zadrške, napadni i opasni, onda ova osoba kojoj se to radi ima pravo traženja od institucija sustava zaštitu", pojasnila je psihijatrica Marija Bačan.

No, Facebook uhođenje nije usko vezano uz bivše ljubavnike. Često će upravo bivše djevojke nadrapati kada se pojave nove. Što manje uspiju saznati, uhode postaju gore.

Treba se pomiriti i primiriti, kako obična privlačnost ne bi postala fatalna. I da, Facebook profil za svaki slučaj - zaključajte!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba