Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
rekreirali scenu

Fanovi 'Breaking Bada' bacali pizze na krov kuće Waltera Whitea

Tvorac serije "Na putu prema dolje" (Breaking Bad) Vince Gilligan apelirao je na fanove da prestanu bacati pizze na krov kuće u kojoj je u seriji živio glavni lik Walter White (Bryan Cranston), piše The Hollywood Reporter

I.B./Hina/ 12.3.2015. u 15:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tvorac serije "Na putu prema dolje" (Breaking Bad) Vince Gilligan apelirao je na fanove da prestanu bacati pizze na krov kuće u kojoj je u seriji živio glavni lik Walter White (Bryan Cranston), piše The Hollywood Reporter.

Naime, prava vlasnica kuće žalila se da su neki obožavatelji koji se zaustavljaju pored kuće, koja je zahvaljujući seriji postala turistička atrakcija, počeli bacati pizze na krov.

Takvo ponašanje inspirirano je epizodom "Caballo Sin Nombre" u trećoj sezoni serije "Na putu prema dolje" u kojoj glavni lik Walter White baca pizzu na krov kuće, isfrustriran činjenicom da se žena Skylar (Anna Gunn) ne želi pomiriti s njim. Ta scena postala je omiljena kod fanova, no njeno ponovno uprizorenje, na nesreću vlasnice - u stvarnosti, brzo je dojadilo Gilliganu i vlanicima kuće. Vlasnici se inače nisu bunili na fanove koji su se zaustavljali pored kuće da bi je fotografirali, no u zadnje vrijeme, stvari su se otele kontroli do te mjere da neki fanovi hodaju po posjedu, a kad ih vlasnica izađe upozoriti da se nalaze na privatnom posjedu, postanu bezobrazni prema njoj.

Stoga je Gillian iskoristio par minuta podcasta serije "Better Call Saul" - izvedenice (spin-offu) serije "Na putu prema dolje", kako bi apelirao na fanove da pokažu poštovanje kada posjećuju kuću u Albuquerqueu koja je korištena za vanjske snimke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Bacanje pizze na krov vlasnice kuće uopće nije originalno, smiješno ili cool. Jednostavno nije smiješno. To su radili i prije. Niste prvi", poručio je producent serije.

"Mi volimo naše fanove. Ne volim pak, ovakve fanove. Ne smatram ih fanovima", dodao je.

Upravo se čita

Image
RAJ NA ZEMLJI

Domaćica Semra: 'Na Šipan sam došla raditi, a ostala sam zbog ljubavi'

Glumac Jonathan Banks koji je u seriji glumio Mikea Ehrmantrauta, bivšeg policajca koji obavlja "prljave poslove", "zaprijetio" je u podcastu: "Ako vas vidim da to radite, uhvatit ću vas".

Fran, vlasnica kuće, rekla je 2013. da je većina fanova pristojna te istaknula da je ogromna obožavateljica serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovo nije prvi put da obožavatelji serije "Na putu prema dolje" pune naslovnice. Grupa obožavatelja je 2013. izradila je osmrtnicu za Waltera White u novinama Albuquerque Journal kako bi preboljeli gubitak fiktivnog lika kojeg je glumio Bryan Cranston.

O popularnosti serije "Na putu prema dolje" u kojoj profesor kemije, nakon saznanja da boluje od raka pluća, pokreće svoj mali laboratorij za proizvodnju kristalnog metamfetamina, svjedoči i činjenica da je jedna od rekorderki u osvajanju televizijskih Oscara - zlatnih Emmyja. Tijekom pet sezona prikazivanja osvojila je 58 nominacija i 29 Emmyja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NAKON ČETIRI GODINE

Prekinuli Marko Kutlić i Nela Đinđić! 'Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba