Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
napokon

Farmer Dario napokon priznao Ivoni: 'Sviđaš mi se na sve moguće načine'

U 'Ljubav je na selu' novi dan je donio nova uzbuđenja.

Image
Foto: RTL
Tabloid.hr/ 14.5.2018. u 21:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dok je s Denisom u Mučićima skupljala grane, Monika ga je upitala imaju li ona i Gorana jednake šanse. 'A kao na lotu, šansa je pedeset-pedeset posto, ili ćeš dobiti ili nećeš dobiti', rekao joj je Denis.

'Malo se zbližio, koliko sa mnom, toliko i s Goranom, vidjet ćemo na kraju koga će odabrati', rekla je Monika dodajući da nije korektno da imaju jednake šanse jer je ona kod njega došla četiri dana prije. Na kraju joj je Denis rekao da ipak ima veće šanse nego Gorana.

Za to vrijeme Hrvoje je cure odveo u dvorac Stari grad, gdje se održavala rekonstrukcija srednjovjekovne bitke u Đurđevcu. Djevojkama se bitka svidjela, a upoznale su i stare zanate, u kojima su se i same okušale, poput pucanja iz kubure, gađanja mete lukom i strijelom te pucanje iz topa.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U Ražancu je radni elan popustio. 'One uopće ne pokazuju interes za odlazak u polje', komentirao je Vatroslav svoje djevojke, koje je odveo u blatno polje. 'Nisam ti ja baš za ovo', rekla mu je Martina.

Dok su jedni bili do koljena u blatu, drugi su uživali u dubrovačkom suncu. Miljenko i Margita pričali su na samo, a ona mu je rekla da je oduševljena njegovim gostoprimstvom te da je farmer pravi gospodin. 'Margita je prava gospođa i dama i pametna je', komentirao je Miljenko.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U Benkovcu je bilo vrijeme za rastanak Mirjane i Josipa. Prvo se s njom pozdravila Josipova mama, koja joj je poklonila domaće kozje mlijeko, a Josip i Nikolina odveli su je na kolodvor i ispratili zagrljajima.

Na sjeveru Hrvatske nije bilo vremena za emocije: Dario je Nadin pokazivao kako cijepati drva, a ona je komentirala da nije romantičan i da ju je trebao odvesti na neko lijepo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zorka i Miljenko su također razgovarali, a Miljenko joj je rekao da nikad neće skinuti vjenčani prsten s ruke iako je udovac. Zorka ga je pitala je li zaslužila naziv 'zlatna djevojka', na što je Miljenko rekao da je. 'Rekao si da je jedna tvoja polovina u grobu, a mogu li te ja izvući iz groba?', pitala je Zorka, no on joj na to nije mogao dati odgovor.

Na sjeveru Hrvatske Dario je pokazao da ipak zna biti romantičan odvevši u vožnju kočijom svoju 'zlatnu djevojku' Ivonu, koja mu je dala neke savjete. 'Imala sam dečke koji su meni prilazili. Ti si takav da nećeš prići, a daj malo muškosti pokaži, ne grizemo mi žene!', rekla mu je Ivona. 'Kad je ona pokraj mene neki čudan osjećaj me obuzme', rekao je Dario. 'Sviđaš mi se na sve moguće načine', priznao joj je Dario. 'Dobro, pa zašto to ne pokažeš onda?', pitala ga je Ivona. U tom trenutku Dario joj je rekao da ustane i otvori poklopac ispod kojeg je za nju spremio poklon – buket cvijeća i bombonijeru! 'Hvala ti, ali meni ti je draže da mi kažeš tu i tamo da ti se sviđam', rekla mu je Ivona i dala mu poljubac u obraz.

'Ja sam sramežljiv kad mi se neka cura sviđa, sav se ukočim…treba mi malo više vremena da se pokrenem', objasnio je Dario svoje ponašanje te je upitao bi li došla živjeti na selo, na što je ivona rekla da bi za ljubav sve napravila.

U Benkovcu se Nikolina trebala dokazati kao kuharica. Ručkom koji je napravila bili su zadovoljni i Josip i njegova mama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ljubav je na selu

Spojevi, svađe i strasni poljupci! Hrvoje priznao Marini da mu je zanimljiva, a Paulina sanjala Sinišu

Image
Foto: RTL
Image
RTL

'Moraš poštivati pravila, nema ružnih riječi i pričanja o seksu dok se jede', rekla je Josipu Nikolina za stolom, a mama je potvrdila sve što je Nikolina rekla.

U Ražancu, dok su djevojke čistile jaja od kokoši, Vatroslavov gusan krenuo je u napad na Valentinu, no Vatroslav ga je u tome spriječio, a Valentina je odahnula jer ju je gusan već jednom ugrizao. 'Ne znam, možda je ljubomoran i misli da ću mu oteti Vatroslava', komentirala je Valentina.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
u teretani s pjevačicom

Linija za pozavidjeti: kad ne pjeva i ne pleše, Maja Šuput u teretani guzu kleše!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba