Play ponuda
Play ponuda
markantni intelektualci

Fatalni liječnici koji su osvajali i najveće zavodnice domaće javne scene! Ljubavne priče počele kao grom iz vedra neba

Zagrebački ginekolog Marko Kisić mlad je, zgodan i uspješan - pa ne čudi što je osvojio srca prekrasnih dama kakve su Josipa Pavičić i Nataša Janjić. Iako su te ljubavne priče završile, Janjić Medančić sreću je našla s drugim uglednim mediciranom - i nije jedna

Image
Foto: PIXSELL
RTL.HR/ 7.12.2021. u 8:00
Play ponuda

Kada se spoje intelekt i markantni izgled - obično je to kombinacija koja je fatalna po suprotni spol. U slučaju slavnih hrvatskih liječnika ta tvrdnja je itekako točna. Zagrebački ginekolog Marko Kisić najbolji je dokaz takvih konstatacija. Nakon godinu dana romantične veze s Josipom Pavičić, par je prekinuo ljubavnu vezu, a na nedavno pitanje o ljubavi ona nam je odgovorila: "Ja mislim da je svaka osoba najsretnija kad je dobro sama sa sobom, a kod mene je to slučaj ja sam dobro sa sobom". Dala je time do znanja da je romansa došla kraju, a kao dodatni dokaz toj tvrdnji našla se i činjenica da je Josipa izbrisala s društvenih mreža sve objave koje su prikazivale Marka i nju. 

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Image
Miranda Cikotic/PIXSELL

(FOTO: Miranda Cikotić/PIXSELL)

Čini se da se par nije lijepo rastao, a buran mu je bio i prekid od glumice Nataše Janjić Medančić. Splitska diva s njim je bila u vezi godinu dana, a nakon prekida početkom 2016. Marko je medijima kratko poručio: 'Ne želim da me ikad više pitate o Nataši', rekao je tada zagrebački liječnik. Dao je tako naslutiti da se ni od nje nije rastao u dobrim okolnostima, iako treba uzeti u obzir i da se uglednom ginekologu možda i nije baš drago provlačiti po stranicama s nešto lakšim sadržajem. 

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Luka Stanzl/PIXSELL

(FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Bilo kako bilo, Nataša je u konačnici završila s liječnikom, no životnu sreću pronašla je s onim druge specijalizacije. Ortoped Nenad Medančić zgodan je i uspješan muškarac, a Nataši svakako ljubav života. Njihov susret bio je fatalan, no nimalo destruktivan. Shvativši da imaju nešto što trajno, vjenčali su se te u kratkom roku dobili dvoje djece - dječaka Tonija i djevojčicu Kaju. I tijekom pandemije te potresa - Nataša i Nenad ostali su čvrsti, sretni i odani bajkovitoj ljubavnoj priči koja traje do danas.

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Image
Grgur Zucko/PIXSELL

(FOTO: Grgur Žučko/PIXSELL)

Nije Nataša jedina glumica kojoj je poznanstvo s liječnikom bilo fatalno. Tamara Garbajs tri godine je u braku s proslavljenim onkologom Dankom Velimirom Vrdoljakom, a s kojim ima i djevojčicu Nušu. Malena je stigla nešto ranije negoli je terminom bilo predviđeno, a time je sreća što je sve prošlo u redu bilo još veća. Cure su željno kod kuće iščekivali tata Darko i brat Tomo, Tamarin sin iz prvog braka. Inače, i susret Tamare i Darka Vrdoljaka bio je zaista fatalan - zaljubili su se i vjenčali nakon svega mjesec dana veze. Prije negoli je život odlučila provesti s Darkom, ljubila je i poznatog onkologa Andreja Rotha. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
Image
Miranda Cikotić/PIXSELL

(FOTO: Miranda Cikotić/PIXSELL)

Još jedna glumica 'pala' je na liječnika. U ovom slučaju, radi se o psihijatru Boranu Uglešiću, a glumica je, pak, Ana Gruica Uglešić. Zbog njega je Ana doselila nazad u svoj Split, dakle je sa sinom iz prvog braka stigla iz Zagreba. Nakon propale veze s Hrvojem Šalkovićem, Ana je uz Borana našla životnu sreću i razumijevanje, a on ženu života. Iako su se poznavali dugi niz godina, ljubav im se dogodila naglo - kao grom iz vedra neba. Paradoksalno, baš on donio im je doživotnu mirnu luku. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
skandali su iza nje

Napokon pronašla sreću: bivša pjevačica ET-ja se udala

Play ponuda

Više s weba