Ostalo

Feminnemka koja je nedavno otkrila kako ju je spasila vjera, pokazala nokte s vjerskim motivima: 'Ti si...

Posljednjih se mjeseci o pjevačici Niki Antolos piše zbog njezine borbe s multiplom sklerozom.

Tabloid.hr
03.11.2020 15:35

31-godišnja Nika Antolos poznata je kao nekadašnja članica ženske skupine Femminem .

Nažalost, posljednjih se mjeseci o pjevačici piše zbog njezine privatne borbe s multiplom sklerozom. Nika je punih dvanaest godina osjela razne simptome, a kada je stigla dijagnozu, odahnula je jer je napokon shvatila da nije umišljeni bolesnik kako su joj do tada neki tvrdili.

Tu je počela njezina borba, a pjevačica prizaje kako je utjehu pronašla u vjeri, iako ranije nije bila religiozna. Osim što je prehranu izmijenila iz temelja, Nika se u potpunosti okrenula vjeri, a Biblija i Bog danas su njezini saveznici bez kojih, kaže, ne bi uspjela.

"Bez molitve ne bih uspjela. Šetnja s djetetom i Biblija, to su moje terapije. Bila sam jako bahata u vjeri. Shvatila sam to kada sam bespomoćno ležala na krevetu i rekla 'Bože, uzmi me'. U tim momentima bi trebala uzdizati Boga i hvaliti ga, a ja sam pala, bila sam jako mala u vjeri. Da nije bilo tih momenata koje mi je bolest donijela, ne bih mogla rasti u vjeri. Svaka moja bolna situacija je sada ništa u usporedbi s onim što sam prošla. Bol i patnja sada imaju smisao", rekla je u intervjuu za Gloriju .

"Možda nekome to glupo zvuči, ali od Biblije nema ništa jače na svijetu", zaključila je tada.

Koliko je predana vjeri u svakom segmentu, Nika je pokazala sada na Instagramu na kojem se pohvalila novim noktima s vjerskim motivima.

"Oni: Ti si fanatik! Ja: Nemoguće...", poručila je Nika pored nude noktiju na kojima su motivi križa i natpis "Volim Isusa".

Njezini obožavatelji poručili su joj kako su ovo najljepši nokti ikad viđeni.

Pjevačica je u spomenutom intervju nagasila i kako joj je najveći strah da se udalji od Boga, odnosno on od nje u njezinim izborima.