Ostalo

FEMINNEMKE SE VRATILE! Predstavile novu baladu: Vjerujemo da će ovo mnogima biti izbor za prvi ples'

Nakon desetogodišnje pauze, Feminnemke oduševljavaju novim pjesmama

RTL.hr
27.09.2022 18:30

Grupa Feminnem predstavila je novi spot Ima li nas sutra" ! Snažna balada koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević (glazba i aranžman) i Nenad Ninčević (tekst) već se nekoliko dana može čuti u radijskom eteru, a njena ljubavna poruka mnogima će izmamiti suze. Svjesne su toga i Feminnemke koje vjeruju kako će upravo ova pjesma biti mnogima izbor za prvi ples na vjenčanju.

U spotu čiji režiju potpisuje Sandra Mihaljević , Neda, Pamela i Nika su poput gorskih vila, a uloga buduće mladenke pripala je Nedi. Pjesmu su komentirale i same djevojke.

" Rijetko koja pjesma me odvede u neki drugi svijet, a ova je to uspjela. Jednostavno te obuzme čista emocija, što je po meni najvažnije kod pjesme. Da izazove reakciju ", istaknula je Pamela Ramljak .

" Drago mi je da imamo ekipu koja isto diše i ima isti interes, a to je raditi dobru glazbu i kvalitetan vizual. Pjesma je snimljena isti dan kad smo je čule i taj isti dan smo odlučile da je upravo ona naš sljedeći singl. Slušam je sada mjesec dana i još je se nisam zasitila ", rekla je Neda Parmać .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

" Nakon prvog slušanja ušle smo u studio i snimile je. Ovoj pjesmi vjerujem, jer vukle smo kroz kitice onu emociju koju smo i same proživjele. Jedna od onih pjesama koju vidim da traje ", dodala je Nika Antolos .

Feminnem su svoj povratak na scenu najavile prethodnim singlom Zajedno", čime su prekinule gotovo desetogodišnju pauzu, a Ima li nas sutra" je sjajna najava plodnog stvaralačkog perioda koji je tek ispred njih. Emotivnu pjesmu poslušajte već danas, prije nego što se zapitate ima li vas sutra.