Ostalo

Filip Juričić dirljive stihove posvetio preminulom prijatelju: 'On je uvijek bio neka vrsta moje hrabrosti'

Prije tri godine s 31-godišnjom medicinskom sestrom Nikom Dogan dobio je sina Lava koji je njihovo prvo zajedničko dijete

Marija Pajić
20.03.2022 08:00

Mnogima omiljeni hrvatski glumac, zagrebački zavodnik Filip Juričić napokon je s nama podijelio svoju Istinu! I to ne bilo kakvu, nešto drugačiju istinu otpjevao je i posvetio prijatelju koji je preminuo prije pet godina. Uglazbeni svijet nije zakoračio sam.

"To je vezano uz mog prijatelja, kako je on uvijek bio neka vrsta moje hrabrosti jer ja sam sav u strahu, a on bi uvijek rekao možeš ti to...", rekao je Filip Juričić.

Emotivna posveta preminulom prijatelju Darku, koji je napisao 'Istinu', razlog je zašto je mnogima omiljeni glumac s malih ekrana napokon odlučio uzeti mikrofon u ruke! U ovu avanturu nije se upustio sam već je pozvao Vandu Winter , iskusnu pjevačicu i glumicu s kojom često dijeli kazališne pozornice!

"Ah, mora netko i zapjevati u toj pjesmi. Nekad davno smo pjevali i u mjuziklu Opasne veze, ali zbog raznih okolnosti - nisam se baš proslavio svojim prvim pjevačkim pokušajem pa sam evo pokušao opet - i uspjelo je", pojasnio je.

A uspjelo je Filipu i na ljubavnom planu! Prije tri godine s 31-godišnjom medicinskom sestrom Nikom Dogan dobio je sina Lava koji je njihovo prvo zajedničko dijete. Kako oboje imaju djecu iz prijašnjih veza, snašli su se u roditeljskim obvezama. S Janom , Lotom i Lavom smijeha i zabave definitivno ne nedostaje.

Pročitajte još
Filip Juričić po drugi put igra svoju najvažniju ulogu u životu - ulogu tate

"Ona lijepo pjeva pa je čak bila jedna kombinacija, ali već je bilo dogovoreno s Vandom pa u spotu - sve je išlo drugim putevima, ali možda jednom zapjevam sa svojom ženom pa se nadam da će djeca naslijediti taj sluh na majku", izjasnio se Filip.

Biti tata tinejdžera i trogodišnjaka definitivno je izazovno, no poznati glumac i novopečeni pjevač to vrlo dobro balansira! I dok je 15-godišnji Jan već oguglao - kako se popularno kaže - na tatinu karijeru, maleni Lav još uvijek hvata konce!

"Crtići su njegova domena, ali on čuje moj glas i ništa ne kuži, tako je i Janu bilo dok smo deda i ja radili pa dok je bio mali mislio je da su svi muški glumci, a žene kao rade nešto drugo, sad će valjda tako i Lav", tvrdi Filip Juričić.

Biti pjevač za Filipa je ostvarenje dugogodišnjeg sna pa samim time je i uzbuđenje svakim danom sve veće i jače!

"Sve mi je to presuper, gledam klikove, pratim klikove i liste i sve - totalno sam hypeovan - kako bi rekao moj sin tinejdžer", zaključio je zagrebački glumac.

Ovaj nesuđeni profesionalni tenisač koji briljira u glumačkim vodama, a sada pokušava jednako uspješno ploviti i pjevačkim, sanja da jednog dana osvoji i Oscara. Kako je krenuo, možda i ne zvuči tako nemoguće! Uostalom, tek mu je 40!