Play ponuda
Play ponuda
stigla pinova

Filip Juričić po drugi put igra svoju najvažniju ulogu u životu - ulogu tate

Do nedavno neukrotivi zavodnik s televizijskih ekrana, Filip Juričić, ovih dana itekako ima razloga za slavlje. Zbog ljubavi prema atraktivnoj medicinskoj sestri Niki, Filip je čak odbacio i svoj imidž ‘lošeg dečka’ koji ga je pratio posljednjih nekoliko godina.

Ana Miščević/ 19.8.2018. u 18:30
Play ponuda

Uz sitne komplikacije, u noći s utorka na srijedu, na svijet je stigao maleni lav. Da, borio se itekako da upozna svoje roditelje i time apsolutno zaslužio svoje ime, a sreća i veselje ispunili su dom Juričića.

Kazališna i televizijska zvijezda i njegova zaručnica Nika Dogan vijest da su postali roditelji obznanili su na Filipovu Instagram profilu. Više od toga vjerojatno ni ne planiraju podijeliti jer poznati glumac oduvijek je o svom privatnom životu govorio kao na kapaljku.

Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Image
Matija Habljak/Pixsell

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) 

Da je 'neukrotivi zavodnik', pronašao pravu ženu za skladan obiteljski život doznalo se još u listopadu prošle godine kad se prvi put javno pojavio s Nikom u zagrebačkom kazalištu Komedija.

Glumac je Niku brzo upoznao i s desetogodišnjim sinom Janom kojeg je dobio u vezi s bivšom djevojkom, Mateom Roščić. A dijete iz prijašnjeg braka ima i Nika, malenu kćerkicu Lotu s kojom se Filip itekako dobro slaže. 

Nakon brojnih propalih veza, ovaj miljenik žena upoznao je Niku očito kada se najmanje nadao i napokon stao na kraj svojoj dugogodišnjoj vladavini na top listama najpoželjnijih neženja. Kako stvari stoje, u njihovoj maloj obitelji uskoro će se čuti i svadbena zvona.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pali u zaborav

Koga je sve gospođa Tatarinov ljubila: S kim je Maja Šuput najduže hodala, a tko joj je slomio srce

Play ponuda

Više s weba