Ostalo

Filip Juričić po drugi put igra svoju najvažniju ulogu u životu - ulogu tate

Do nedavno neukrotivi zavodnik s televizijskih ekrana, Filip Juričić, ovih dana itekako ima razloga za slavlje. Zbog ljubavi prema atraktivnoj medicinskoj sestri Niki, Filip je čak odbacio i svoj imidž lošeg dečka' koji ga je pratio posljednjih nekoliko godina.

Ana Miščević
19.08.2018 18:30

Uz sitne komplikacije, u noći s utorka na srijedu, na svijet je stigao maleni lav. Da, borio se itekako da upozna svoje roditelje i time apsolutno zaslužio svoje ime, asreća i veselje ispunili su dom Juričića.

Kazališna i televizijska zvijezda i njegova zaručnica Nika Dogan vijest da su postali roditeljiobznanili su na Filipovu Instagram profilu . Više od toga vjerojatno ni ne planiraju podijeliti jer poznati glumac oduvijek je o svom privatnom životu govorio kao na kapaljku.

Filip Juričić, Nika Dogan

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Da je ' neukrotivi zavodnik ', pronašao pravu ženu za skladan obiteljski život doznalo se još u listopadu prošle godine kad se prvi put javno pojavio s Nikom u zagrebačkom kazalištu Komedija.

Glumac je Niku brzo upoznao i s desetogodišnjim sinom Janom kojeg je dobio u vezi s bivšom djevojkom, Mateom Roščić . A dijete iz prijašnjeg braka ima i Nika, malenu kćerkicu Lotu s kojom se Filip itekako dobro slaže.

Nakon brojnih propalih veza, ovaj miljenik žena upoznao je Niku očito kada se najmanje nadao inapokon stao na kraj svojoj dugogodišnjoj vladavini na top listama najpoželjnijih neženja. Kako stvari stoje, u njihovoj maloj obitelji uskoro će se čuti i svadbena zvona .