Play ponuda
Play ponuda
Ja poznam takve kao ti, šarmere neodoljive

Frajeri bez džentlmenskih manira: kakve su sve gadosti doživjele poznate Hrvatice od svojih bivših partnera?

Onog pravog, brojnim poznatim damama nije teško naći. Na početku svojih ljubavnih priča svi su pravi šarmeri. Svaka bi ih majka za zeta htjela. No, ne ostanu svi takvi. Nedavni slučaj s Vlatkom Pokos šokirao nas je

Nives Polovina Barun/ 15.10.2015. u 18:21
Play ponuda

Ovo što je zadnjih nekoliko dana Vlatki Pokos priredio takozvani dečko, nekadašnji maneken danas poduzenik Ivica Biljan, spada u rubriku vjerovali ili ne. Najprije se s njom naslikavao na svakom uglu, a na kraju cijele balade u medijima ju je proglasio ljubomornom proganjateljicom i ženom sumnjiva morala. 

"Ostavio sam je. Nisam imao pojma o njezinoj prošlosti, pa kada sam sve doznao, više joj nisam mogao vjerovat. Ne želim da moji sinovi upoznaju takvu ženu", rekao je nedavno Ivica Biljan.

Već se Vlatka vidjela kako kuha svom princu na bijelom konju, a on to stvarno nije zaslužio. No Vlatka mu je sve oprostila pa  na svom instagram profilu objavljuje samo ljubavne citate.

O svom bivšem suprugu Dikanu Radeljaku nije imala lijepu riječ nakon što joj je priredio razvod iz pakla.

Nakon samo šest godina idiličnog braka, takozvani gospodin pretvorio se u pravog nasilnika. Svoju je dragu izbacio iz zajedničkog stana, a naciju upoznao s brojem njezinih gaćica i ostale odjeće koju joj je doslovno zaplijenio.

Niske udarce primila je i kraljica estrade, i to od srpskog kralja bakra Milana Popovića. Sve je počelo kao u bajci. 

Dogodilo se upravo to. Nakon samo godinu i pol dana, počeli su se viđati samo po sudovima. Dan danas traje prljava pravna bitka oko skrbništva nad zajedničkim sinom Aleksandrom. Tužio ju je 12 puta i o njoj po medijima iznosio doista prljave stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Maja Šuput svojevremeno je uhvatila ono o čemu sanja svaka druga Hrvatica - muškarca u uniformi, i to liječničkoj. Poznati oftalmaolog Dean Šarić oborio ju je s nogu,  ali, čini se, i još nekoliko žena u isto vrijeme.

Nije ovo ni prva ni zadnja afera koja potresa Balkan, nas više muči  gdje su nestala prava gospoda koja znaju kad treba držati jezik za zubima.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Na vrhu popularnosti

Gdje je nestala Petra Kovačević? Bila je velika glazbena nada, najavila prvi album, a onda joj se gubi svaki trag

Play ponuda

Više s weba