Play ponuda
Play ponuda
doznajte sve detalje

Frank Sinatra na svoj 100. rođendan nastupio u zagrebačkom Johan Francku!

Sinoćnji party u zagrebačkom Johanu Franku bio je dostojan nekog glamuroznog novogodišnjeg dočeka. OKupljene je zabavljao Frank Sinatra, a društvo mu je povremeno radila i supruga Nancy

Marijana Čikić/ 17.12.2015. u 18:19
Play ponuda

Zagrebačka kavana 'Johan Franck' jučer je bila veliki mamac za poznata lica s estrade. 

Kristijan Beluhan utjelovio je jednu od najvećih glazbenih ikona ikad. Na opće oduševljenje okupljenih koji su sinoć proslavili 100. rođendan legendarnog Franka Sinatre. Čovjeka koji je volio žene, političare, ali i mafijaše.

"On je imao i tamnu i svijetlu stranu. S jedne strane bio je super s američkim predsjednicima, ali s druge i sa mafijašima. Bio je veliki pbobornik demokrata i borio se za rasnu jednakost. U to vrijeme 50-tih godina, ljudi su mu se bojali zamjeriti, jer takvi ne bi dobro prošli. 

"Znači on je bio zločesti dečko koji je bio miljenik i uvijek se izvlačio na svoj šarm uvijek, znao je koketirati i sa bijelom i sa crnom stranom, da se tako izrazim", rekao je glazbenik Kristijan Beluhan.

"Bio je pravi playboy. Meni to zapravo nikad nije bilo jasno kako je on onako mali i ružan ljubovao s toliko lijepih glumica", dodao je filmski kritičar Dean Sinovčić

Prema ženama je navodno bio grub, ali svejedno su ga obožavale. Utabao je stazu svim onim zločestim dečkima na koje žene još uvijek padaju. 

Franka Batelić, za tu večer Nancy Sinatra, od zločestih dečkiju više voli majčicu Rusiju. Ondje s Vedranom Ćorlukom provodi dosta vremena. On je i dalje samozatajan pa kamere zaobilazi u širokom luku. No zato Franka povremeno podijeli pokoji intimni detalj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Došao je iz Moskve i ovo je prilika da se malo podružimo s prijateljima", rekla je Franka i dodala da još nemaju planove za Božić. 

Bio je to jubilej dostojan čovjeka koji je glazbenu ljestvicu zakucao iznimno visoko. Kamo sreće da ga se nove glazbene nade češće sjete. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PR STRUČNJAK ZA RTL.HR

Vedran Strukar o splitskom ljubavnom trokutu: 'Karijera Marka Pecotića neće sada nazadovati nego napredovati '

Play ponuda

Više s weba