Play ponuda
Play ponuda
FINALE

Franka Batelić broji sitno do poroda: 'Ne mogu više'

Još malo i Franka i Vedran Ćorluka poželjet će dobrodošlicu svom drugom djetetu. Franka se na Instagramu našalila oko posljednjih dana trudnoće

Image
A.Š./ 21.10.2022. u 18:00
Play ponuda

Glazbenica Franka Batelić broji sitno do poroda, a to je sada obznanila na Instagram Storyju. "Tik tok vrijeme curi. Ne mogu više", napisala je glazbenica. Otkrila je trudnički trbuščić, kojeg je više-manje cijelu trudnoću skrivala. No, da je bilo radno i u ovom periodu, dokaz je nova pjesma. U visokom stupnju trudnoće objavila je singl 'Priča o nama'.

"Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili pjesmu i što će nam ostati kao uspomena. Voljela bih da i svima koji zavole ovu pjesmu ona obilježi lijepe trenutke i sjećanja koji će trajati zauvijek! U ovoj pjesmi mogu se pronaći svi koji će uz nju stvarati svoju priču za ispričati i podijeliti s voljenima", rekla je pjevačica te dodala kako je i čistim slikama željela dočarati ljepotu, čistoću, mir i jednostavnost emocija.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/8714b81e-512f-11ed-8892-22d02579935f/original

Izvor: Profimedia

U drugom tromjesečju otkrila nam je kako joj je ova trudnoća potpuno drugačija od one koju je imala s Viktorom. '"Totalno drugačije trudnoće, ali druga je lakše", rekla nam je Franka prije nekoliko mjeseci. Tada je naglasila i kako si u ovoj godini želi da bebica dođe zdrava, da svi budu sretni, da što više rade, a kad dijete dođe na svijet, otkrila je da će organizirati i feštu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA MODNE PISTE

Sjećate se nje? Tihana Zrnić dugo je izbivala iz javnosti, razlog je i ljubavni život, a sad se vratila

Play ponuda

Više s weba