Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OGAE SONG CONTEST 2008.

Franka Batelić ima najbolju pjesmu u Europi!

Fanovi Eurosonga svake godine biraju "njihovu najbolju pjesmu", a "Ruža u kamenu" Franke Batelić pobijedila je Seku Aleksić, Take That i druge.

Image

franka batelic franka batelic

D.K./ 27.10.2008. u 10:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

MADRID - Mlada pjevačica Franka Batelić zabilježila je novi uspjeh sa svojom jedinom pjesmom "Ruža u kamenu" - pobijedila je na OGAE Song Contestu u Španjolskoj, kojeg svake godine organiziraju obožavatelji Eurosonga. Svaka zemlja, naime, šalje najbolju pjesmu iz tekuće godine na natječaj, a fanovi iz svojih zemalja šalju glasove po uzoru na Izbor za pjesmu Eurovizije.

"Ruža u kamenu" najbolja je pjesma u Europi po izboru obožavatelja Eurosonga, i to u konkurenciji 29 zemalja. Drugo mjesto osvojila je grupa Take That uime Velike Britanije, što mladoj pjevačici svakako imponira, s obzirom da su mladi glasači iz cijele Europe prepoznali njezinu pjesmu, nastalu iz pera provjerenog hitmejkera Mire Buljana.

Srpski fanovi Eurosonga na natječaj su poslali "Aspirin" Seke Aleksić i s njim osvojili deveto mjesto, a pjesma koja je trebala predstavljati Makedoniju diskvalificirana je u zadnji tren. Tamošnji obožavatelji na natječaj su, naime, prijavili pjesmu "Još i danas zamiriši trešnja" u izvođenju Toše Proeskog, a iz natjecanja je isključena jer je riječ o prepjevu hita grupe Gazde.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Jelena Leko otkrila nam je detalje vjenčanja: 'Jednostavna sam mladenka, sve sam pripremila za deset dana'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba