Ostalo

Franka Batelić objavila preslatku fotku sa sinom Viktorom i poručila svima: 'Čuvajmo jedni druge'

Nakon objava brojnih zvijezda koje su se osvrnule na situaciju s koronavirusom, sada je to učinila i Franka

Tabloid.hr
14.03.2020 11:15

Pjevačica Franka Batelić obradovala je fanove na Instagramu novom fotkom na kojoj je pozirala s tromjesečnim sinčićem Viktorom . Držala ga je u naručju, a u opisu se, kao i mnogi drugi celebritiji posljednjih dana, osvrnula na situaciju s koronavirusom.

"Čuvajmo jedni druge. U ovom razdoblju jedini 'zakoni' koji vrijede jesu odgovornost, solidarnost, jedinstvo, poniznost. Pa, poštujmo ih", napisala je Franka.

Nakon što je prije nekoliko dana Severina na Instagramuobjavila bizarnufotku na kojoj ima kosu preko lica, masku te sunčane naočale, o koronavirusu se oglasila i RTL-ova voditeljica Antonija Blaće .

"Ako dođe do toga, ja sam spremna za izolaciju. Selim društveni život online. Ionako non stop scrollam", napisala je Blaće i nastavila.

"Ljudi, malo odgovornog ponašanja, slušajte upute, malo dezinfekcije, smanjite grljenja i rukovanja, pratite objave (ne moje, nego stožera). Budite odgovorni, ako ne radi sebe onda radi drugih. I naravno - ne širite lažne informacije. Rekla bih vam pusa svima,al nije prikladno, dakle srdačan pozdrav s pristojne udaljenosti od 2 metra. Ljubav na daljinu, šta sad", napisala je.