Ostalo

Franka Batelić oglasila se nakon tjedan dana šutnje na Instagramu novom neodoljivom fotografijom sinčića

Franka Batelić i Vedran Ćorluka početkom godine postali su roditelji sinčića Viktora.

Tabloid.hr
04.03.2020 09:41

Franka Batelić neko vrijeme nije bila aktivna na društvenim mrežama zbog posvećenosti sinčiću Viktoru .

Podsjetimo, jedna od naših najpopularnijih i najzaposlenijih domaćih pjevačica sa suprugom Vedranom Ćorlukom dobila je sinčića Viktora početkom ove godine, a novopečeni roditelji ne skrivaju uzbuđenje i sreću na društvenim mrežama na kojima često dijele fotografije zajedničkih trenutaka.

Zbog novih obaveza Franka posljednjih tjedan dana nije bila aktivna na Instagramu na kojem ju prati više od 167 tisuća obožavatelja.

Ipak, javila im se sinoć novom neodoljivom fotografijom sinčića pored koje je u podužem statusu otkrila i nove poslovne planove.

"Hej hej instagram družbo! Znam, nema me dovoljno u ovoj online dimenziji, ali kod mene je trenutno na pauzi sve osim grljenja, ljubljenja, brige i bezuvjetne ljubavi prema ovim prstićima. I najljepše je... Uskoro krećemo sa snimanjem nove muzikice i priznajem da jedva čekam opet ući u studio! Pusa od nas dvoje!", napisala je Franka.

Obožavatelji su ju odmah zatrpali komplimentima zbog sinčića, ali i povratka u glazbene vode, a oglasio se i ponosni tata Vedran koji je svojoj ekipici ostavio emotikon srca.

"Preslatki.. Nama je bitno da je mali Viktor živ i zdrav, a za pauzu ma neka traje i cijelu godinu.. Samo neka je Viktor dobro...", poručili su Franki s jedne od njezinih fan stranica s Instagrama.