Ostalo

Franka Batelić otkrila da je Vedran u Zagrebu te podijelila dirljiv trenutak tate i sina

Viktor ima već deset mjeseci, a sretna pjevačica nerijetko na društvenim mrežama dijeli fotografije iz privatnog života.

Tabloid.hr
05.11.2020 11:00

Franka Batelić ne skriva koliko je njoj i suprugu Vedranu Ćorluki sinčić Viktor upotpunio sreću.

Podsjetimo, Viktor ima već deset mjeseci, a sretna pjevačica nerijetko na društvenim mrežama dijeli fotografije iz privatnog života.

U posljednjoj objavi u Instagram pričama otkrila je kako je bivši hrvatski nogometni reprezentativac stigao iz Moskve u Zagreb kako bi bio s njom i sinom s kojim uživa u slobodnom vremenu i igri.

Vedran Ćorluka

(FOTO: Instagram)

Franka je otkrila da vrijeme provode u svom domu, a podijelila je i dirljivi trenutak između oca i sina. "Deset mjeseci s njim. Ključ života", poručila je.

Podsjetimo, bračni par Ćorluka uskoro će se preseliti iznad zagrebačkog Britanskog trga u luksuznu vilu za koju su navodno izdvojili 15 milijuna kuna i koja se prostire na 1553 četvornih metara.

Vila Vedrana Ćorluke i Franke Batelić

(FOTO: Emica Elvedji/PIXSELL)

Radovi na gradilištu počeli su početkom 2018. godine, kad je srušen objekt koji se nalazio na tom mjestu, a unatoč pandemiji koronavirusa, izgradnja itekako napreduje.

Franka Batelić

(FOTO: Instagram)

Franka je nedavno pokazala jednu od kupaonica u vili na svom Instagramu, a po onome što smo vidjeli, vilom će prevladavati minimalizam.