Ostalo

Franka Batelić pozirala u kupaćem kostimu pa 'slučajno' pokazala dio luksuzne vile u kojoj živi s Vedranom

Franka sa suprugom Vedranom živi u luksuznoj kući u centru Zagreba, a iako je mnogi mole da napravi 'house tour', pjevačica ne popušta! No, s vremena na vrijeme objavi neki detalj, a sada je red došao na dvorište

Tonia Malić
04.07.2022 15:15

Pjevačica Franka Batelić i bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka uskoro će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, a preslatki Viktor kroz nekoliko mjeseci postat će stariji brat. Prije nešto više od godinu dana sa suprugom se preselila u luksuznu vilu u centru Zagreba, a prostrana kuća bit će i više nego dovoljna za novog člana obitelji.

Kako pišu domaći mediji, vila je bračni par stajala oko 15 milijuna kuna, a prostire se na 1553 četvorna metra. Radovi na gradilištu počeli su početkom 2018. godine, kad je srušen objekt koji se nalazio na tom mjestu. Unatoč pandemiji koronavirusa, njezina izgradnja lijepo je napredovala, a 2021. obitelj Ćorluka-Batelić preselila se u svoju oazu mira. Iako je Franka ''škrta'' kada je riječ o fotografijama iz luksuzne vile, ovaj put je pokazala kako izgleda prostrano dvorište.

Nasmijana Franka pozirala je u kupaćem kostimu, a na spomenutoj fotografiji pokazala je trudnički trbuh koji je raznježio brojne obožavateljice. Iako nije otkrila detalje, Franka je nedavno u intervjuu za RTL.hr potvrdila kako joj je druga trudnoća lakša od prve. "Ja kad mi još koja trudnica kaže da je nosila sve svoje normalne, stare traperice do kraja trudnoće...", napisala je Franka u opisu fotografije na kojoj pozira držeći u ruci pištolj na vodu te noseći kolut na napuhavanje oko struka.