Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
AKTIVNA I DALJE

Franka u visokom stupnju trudnoće skuplja boce: 'Svaki dan je nova prilika da krenemo s novim navikama'

Glazbenica je otkrila kako je u posljednjim mjesecima trudnoće prigrlila aktivnosti u prirodi - šeta i pritom skuplja boce

Image
Foto: Instagram
RTL.hr/ 25.8.2022. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glazbenica Franka Batelić nakon što se na neko vrijeme pritajila s društvenih mreža, sada se napokon odlučila oglasiti. Termin poroda se bliži, kako je i sama napisala kada je obznanila trudnoću, njezin sin Viktor na jesen će postati brat. U trudnoći se nije odrekla brojnih aktivnosti – Viktor, Vedran Ćorluka i ona uspjeli su u srpnju otputovati u luksuzno odmaralište, bila je i u rodnoj Istri, a sada je otkrila kako krati dane u posljednjem tromjesječju.

"Šetnje u prirodi s našim četveronožnim prijateljima…neprocjenjivo, jelda? Sačuvajmo šume, parkove, livade…i za našu djecu, za sve buduće generacije. Svaki dan je nova prilika sa krenemo s novim navikama", napisala je Franka na Instagramu gdje je podijelila dvije fotografije s pothvata u šumi. Naime, skupljala je boce i tako pokazala na koji način ona štiti okoliš. Brojni su joj se javili u komentarima i pohvalili kako izgleda u visokom stupnju trudnoće.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/566407d6-2468-11ed-957d-8e19cfbaf23b/original

Izvor: Instagram

U intervjuu za RTL.hr nedavno je govorila o tome kako teče period u drugom stanju te priznala kako joj je druga trudnoća puno lakša. "Ono što si želim u ovoj godini je to da bebica dođe zdrava, da svi budemo sretni, da što više radimo i neku dobru fešticu kada se beba rodi", rekla nam je pjevačica.

Franka Batelić za RTL.hr o dolasku prinove: 'Dvije totalno drugačije trudnoće, ali druga mi je lakša'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba