Ostalo

Franka osvrnula se na prekrasnu uspomenu: 'Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili pjesmu'

I sama Franka Batelić je rekla kako će se u ovoj pjesmi pronaći svi oni koji će uz nju stvarati svoju priču za ispričati i podijeliti s voljenima

RTL.hr
11.10.2022 10:34

''Priča o nama'' novi je singl hrvatske pop zvijezde Franke . Pjesma emocijom prati Frankine dvije najdraže balade - nagrađivane hitove "S tobom" i "Sve dok sanjaš":

"Nekako se spontano dogodilo da je ''Priča o nama'' kroz emociju, snažnu poruku u tekstu i glazbenu produkciju prepunu osjećaja ispričanih kroz gudački orkestar, zaokružila glazbenu priču emotivnih balada koje jako volim dijeliti s publikom. Kako je ''Sve dok sanjaš'' nastala u vrijeme trudnoće sa sinom Viktorom, tako je i ova pjesma posebna, jer je nastala dok u meni kucaju dva srca. To stvara posebnu, neopisivu emociju i svojevrsnu ranjivost'' rekla je Franka i dodala:

''Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili ''Priču o nama'' i što će nam ostati kao uspomena. Voljela bih da i svima koji zavole ovu pjesmu ona obilježi lijepe trenutke i sjećanja koji će trajati zauvijek! U ovoj pjesmi mogu se pronaći svi koji će uz nju stvarati svoju priču za ispričati i podijeliti s voljenima.''

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Glazbu i aranžman potpisuju Branimir i Matej Mihaljević , a tekst Nenad Ninčević . Za novu baladu, Franka je snimila video priču u impozantnom i monumentalnom zagrebačkom Francuskom paviljonu izgrađenom 1937. godine. Spot u produkciji Sestrica i pod redateljskom palicom Luke Sepčića slavi žene - njihovu snagu, krhkost, talent i nježnost:

''Željeli smo čistim slikama dočarati ljepotu, čistoću, mir i jednostavnost emocija, kada pustimo da nas vodi srce.'' - zaključila je Franka.

Styling u spotu potpisuje već provjeren Frankin tim - stilistica Jasenka Tudor Bevanda , frizeri Zvonimir Franić i Martin Posavec , te make up artist Karlo Rusan .