Play ponuda
Play ponuda
SKIDALA LOVU S RAČUNA

Frizerka potkradala slavne glumice

Među oštećenima su glumice Jennifer Aniston, Anne Hathaway i Liv Tyler te pjevačica Cher.

Image

PXL jennifer aniston PXL jennifer aniston

M.K.S./HINA/ 19.8.2010. u 8:08
Play ponuda

LOS ANGELES - Vlasnica jednog salona ljepote na Beverly Hillsu uhićena je u srijedu pod optužbom da je krala podatke s kreditnih kartica Jennifer Aniston, Anne Hathaway i Liv Tyler, obavivši desetke tisuća ilegalnih plaćanja u vlastitu korist, pri čemu su se teretili računi glumica.

Prema sudskoj dokumentaciji, "žrtve" prijevare vlasnice salona "Chez Gabriela Studio" bile su i Cher, Melanie Griffith i bivša tv-zvijezda serije "Felicity" Scott Speedman. Vlasnica salona Maria Gabriela Perez (51) optužena je da je prijevarom, tijekom petomjesečnog razdoblja prošle godine, s računa Liv Tyler izvukla 214.000 dolara, a tijekom jednogodišnjeg razdoblja s računa svojih ostalih slavnih klijentica još najmanje 280.000 dolara.

U sudskim se spisima kao "žrtve" prijevare spominju imena Aniston, Hathaway, Cher, Tyler, Griffith i Speedman, no glasnogovornik Cher izjavio je da pjevačica i glumica nije među njima te da nije znala da je i njezino ime na sudskome popisu.

Perez bi, ako joj krivnja bude dokazana, mogla dobiti kaznu izdržavanja zatvora u trajanju od maksimalno 25 godina. Uhićena je u srijedu u svojem salonu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Play ponuda

Više s weba