Ostalo

Tko je već izgubio gotovo 10 kilograma?

U prvoj emisiji novog RTL-ovog showa "Život na vagi" gledatelji su imali priliku upoznati 18 kandidata. Posebne simpatije gledatelja osvojila je 25-godišnja Gabrijela Crnjac

Tabloid.hr
28.03.2017 12:30

U prvoj emisiji RTL-ovog showa "Život na vagi" simpatije gledatelja odmah je osvojila 25-godišnja Gabrijela Crnjac. Iskrenim priznanjem da se boji kako će zauvijek ostati sama jer ima 183,7 kilograma rasplakala je i voditeljicu Marijanu Batinić i ostale kandidate u kući. A sudeći po komentarima na društvenim mrežama, rasplakala je i brojne gledatelje. Dobila je mnoštvo poruka podrške, a Gabrijela priznaje da je i sama malo "škicnula"na Fejs da vidi kakve su reakcije ljudi.

Gabrijela Crnjac, život na vagi

"Da nisam imala podršku cijele ekipe koja radi "Život na vagi" vjerojatno ne bih izdržala ni dana u kući. Puno mi znači podrška gledatelja i vjerujem da ću biti motivacija mnogima koji imaju previše kila, kao i ja" rekla je simpatična Gabi koja je u videu rekla kako i nikada nije nosila majicu bez rukava.

"Znala sam da je najgori dio stati na vagu, i to prvi put pred svima. Ali moraš sam sebi priznati da si toliki koliki jesi da bi se uopće pokrenuo. Prvo me bilo sram, i da sam znala da ću na prvom razgovoru na audiciji morati stati na vagu, ne bih se nikad prijavila. Ali sad mi je drago da jesam," otkriva Gabrijela. Njezin najveći motiv da uspije u mršavljenju je tata.

"Moj tata ima visok tlak i srčani je bolesnik. Brine se što sam tolika i uvijek se on i mama brinu što će biti sa mnom kad onu umru. Imam braću i sestre i oni su mi spremni pomoći, ali oni su izvan Hrvatske... Neće biti uvijek tu kad ih zatrebam. Zato sam odlučila biti uporna u mršavljenju," kaže Gabrijela.

Kako se njezina bitka s kilogramima i bitka njezinih 17 kolega nastavlja, gledatelji će saznati već večeras, kada već prvo usvajanje novih životnih rutina i zdravih prehrambenih navika neće izazvati kod svih najbolje reakcije. I dok se crveni tim drži zajedno, kandidati iz plavog tima znaju da netko u kući jede više nego što bi trebalo, a što pred vaganje i eliminaciju ugrožava njihov tim. Pravdanje zbog zavirivanja u frižider u kasnim noćnim satima neće dojmiti Sanju, koja će imati poseban režim za takve kandidate.

Na red će doći i Mali izazov gdje će kandidati, ne bi li osvojili imunitet, morati odlučiti hoće li pojesti ukusne krafne ili propustiti slatku deliciju, a jedno od njih će ipak pokleknuti, više zbog nesigurnosti u sebe nego zbog krafne.

Prije samog vaganja, koje određuje koji tim ide na eliminaciju, treneri će kandidatima pripremiti brutalan trening koji će, osim znoja, izmamiti i suze.

Trenerica Sanja neće biti zadovoljna rezultatima, a na kraju će sve doći na vidjelo kada jedan po jedan stanu na vagu.

Tko je izgubio čak 9,7 kilogram, a tko skoro ništa, te koji je tim izbjegao eliminacije, ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u.