Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
suprug ljut na medije

Obiteljski život bivše ministrice! Gabrijela i Mario Žalac vječali su se vrlo rano, udala se na 1. godini fakulteta pa rodila je prvo dijete

Mario Žalac svojoj je supruzi bio podrška pri gradnji njezine političke karijere

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
RTL.HR/ 10.11.2021. u 17:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ljutit i nezadovoljan što mu je supruga uhićena, a mediji borave pred njegovom obiteljskom kućom, Mario Žalac sarkastično se zahvalio novinarima koji pred domom obitelji Žalac prate policijski pretres imovine i čekaju daljnji razvoj događaja, a pale su i prijetnje. Teško mu je palo što je njegova supruga odvedena, emocije Mario nije skrivao. Zajedno su od rane mladosti pa ne čudi što je suprugu bivše ministrice ova situacija teška.

Gabrijela i Mario Žalac upoznali su se, naime, još u srednjoj školi. Gabrijela, tada Ivanković, udala se za svog supruga rano,Žalac se udala mlada, sa samo 20 godina, kad je dobila i prvo dijete. Pet godina kasnije rodila je drugo, a s 29 treće. Suprug Mario Žalac vlasnik je automehaničarskog obrta Auto servis Žaki. Uz to sve, dobila je i diplomu na Ekonomskom fakultetu, na kojem je, kaže njena biografija, studirala uz rad.

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Image
Davor Javorovic/PIXSELL

(Foto: Davor Javorović/PIXSELL)

Obiteljska oaza u Vinkovicima

Njezin suprug, pak, posjeduje automehaničarski obrt Žaki. Kada je zbog posla morala veći dio tjedna provoditi u Zagrebu, suprug i djeca ostali su u Vinkovcima, gdje je njihova obiteljska kuća i gdje je bila i ostala Gabrijelina oaza.

Image
Foto: Patrik Maček/PIXSELL
Image
Patrik Maček/PIXSELL

(FOTO: Patrik Maček/PIXSELL)

Upravo obiteljska kuća, odnosno luksuzni automobil parkiran ispred iste, u konačnici ju je koštao ministarske fotelje.

Nakon povlačenja iz javnosti, Gabrijeli Žalac sigurno nije nedostajalo jedno - komentiranje njezinog stila oblačenja. Često je bila metom kritika zbog svog modnog ukusa, što sama nije smatrala pravednim. No, takve je kritike lako podnijeti. Optužbe s kojima se sada mora nositi su, pak, potpuno druga priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba