Ostalo

Obiteljski život bivše ministrice! Gabrijela i Mario Žalac vječali su se vrlo rano, udala se na 1. godini...

Mario Žalac svojoj je supruzi bio podrška pri gradnji njezine političke karijere

RTL.hr
10.11.2021 17:05

Ljutit i nezadovoljan što mu je supruga uhićena, a mediji borave pred njegovom obiteljskom kućom, Mario Žalac sarkastično se zahvalio novinarima koji pred domom obitelji Žalac prate policijski pretres imovine i čekaju daljnji razvoj događaja, a pale su i prijetnje. Teško mu je palo što je njegova supruga odvedena, emocije Mario nije skrivao. Zajedno su od rane mladosti pa ne čudi što je suprugu bivše ministrice ova situacija teška.

Gabrijela i Mario Žalac upoznali su se, naime, još u srednjoj školi. Gabrijela , tada Ivanković, udala se za svog supruga rano,Žalac se udala mlada, sa samo 20 godina, kad je dobila i prvo dijete. Pet godina kasnije rodila je drugo, a s 29 treće. SuprugMario Žalacvlasnik je automehaničarskog obrta Auto servis Žaki. Uz to sve,dobila je i diplomu na Ekonomskom fakultetu, na kojem je, kaže njena biografija, studirala uz rad.

Gabrijela Žalavc

(Foto: Davor Javorović/PIXSELL)


Obiteljska oaza u Vinkovicima

Njezin suprug, pak, posjeduje automehaničarski obrt Žaki. Kada je zbog posla morala veći dio tjedna provoditi u Zagrebu, suprug i djeca ostali su u Vinkovcima, gdje je njihova obiteljska kuća i gdje je bila i ostala Gabrijelina oaza.

gabrijela žalac

(FOTO: Patrik Maček/PIXSELL)

Upravo obiteljska kuća, odnosno luksuzni automobil parkiran ispred iste, u konačnici ju je koštao ministarske fotelje.

Nakon povlačenja iz javnosti, Gabrijeli Žalac sigurno nije nedostajalo jedno - komentiranje njezinog stila oblačenja. Često je bila metom kritika zbog svog modnog ukusa, što sama nije smatrala pravednim. No, takve je kritike lako podnijeti. Optužbe s kojima se sada mora nositi su, pak, potpuno druga priča.